Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 2 de maig del 2021

'Masters of the Universe'.



Fa molts anys, les informacions de que Noah Centineo estava en converses per a interpretar a He-Man en un film de Masters of the Universe van començar a escalfar-se. Segons nova informació de Collider, Centineo ha sortit del projecte i els cineastes han tornat a la recerca d’un nou actor.

Les informacions afirmen que Centineo s’havia apropat a un acord per a interpretar al icònic príncep Adam, també conegut com a He-Man, en un pròxim film basat en la popular propietat. En canvi, un representant de Centineo ha dit que ja no està vinculat al projecte, tot i que no s’ha comunicat cap raó per a la sortida. Masters of the Universe està programat per a ser escrit i dirigit per Aaron i Adam Nee (Band of Robbers), després d’una llarga recerca d’escriptors que va abastar un grapat d’altres noms.

El film es basarà en la popular sèrie i línia de joguets Mattel de la dècada dels 80’s, en la que el príncep Adam defensarà el planeta Eternia i el castell de Greyskull dels gustos del malvat Skeletor. Una icona dels 80’s, va generar còmics, films i moltes sèries de televisió, incloses He-Man i els dibuixos animats Masters of the Universe de 1983-1985 i She-Ra: Princess of Power.

David S. Goyer va escriure un esborrany inicial, el mateix que Christopher Yost i els escriptors de Iron Man Matt Holloway i Art Marcum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada