Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de maig del 2021

'The Toxic Avenger'.


A partir del èxit de crítica de Ma Rainey’s Black Bottom, des de Deadline ens informa de que l’actriu en ascens Taylour Paige ha estat escollida per a ser la protagonista femenina al costat de Peter Dinklage en el pròxim reboot de The Toxic Avenger de Legendary. Aquesta nova incorporació al repartiment, es produeix quasi un més després de que s’anunciés la incorporació de Jacob Trembaly (Room, Good Boys).

Això marca el primer projecte d’alt perfil de Paige com un dels protagonistes i el seu primer projecte en el gènere de superherois. Pròximament la podrem veure en la comèdia dramàtica biogràfica de A24, Zola, protagonitzant al costat de Riley Keough i Nicholas Braun.

El reboot es descriu com una reinvenció contemporània de la comèdia clàssica de culte de 1984 de Troma Entertainment, subvertint el gènere de superherois semblant al Deadpool de Ryan Reynolds, i es centrarà en un home comú i corrent que es transforma en un monstre mutant després de ser empès a una Tina de residus tòxics i ha de convertir-se en un heroi desvalgut per a salvar al seu fill, els seus amics i la comunitat de les forces de la corrupció i la cobdícia.

Aquest reboot el dirigirà Macon Blair, en el seu debut com a director. I Don’t Feel At Home in This World Anymore, es va estrenar el 2017 i va guanyar el Gran Premi del Jurat en el Sundance Film Festival. Blair també és conegut pel seu treball com actor a Blue Ruin, Green Room, Murder Party, Gold, Logan Lucky, American Woman i el drama de terror de Netflix Hold the Dark.

La comèdia original de 1984, produïda per LLoyd Kaufman i Michael Herz, es desenvolupa en la ciutat fictícia de Tromaville, New Jersey, i es centra en un conserge de modals tranquils en un gimnàs que ha estat perseguit per una finestra del segon pis per uns perdona vides i aterra en un tambor de deixalles tòxiques. Els químics fan que es transformi en el Toxic Avenger, que té una mida i una força sobrehumanes i s’enfronta als perdona vides i a la corrupció.

El film original va donar el tret de sortida a una franquícia, que inclou seqüeles, The Toxic Avenger Part II, The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie i Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV, així com una estranya producció musical, una sèrie infantil d’animació i un còmic de Marvel.

Kaufman i Herz en seran productors en el reboot de Troma Entertainment, amb Alex García i Jay Ashenfelter supervisant per a Legendary. El estudi va adquirir els drets del film el desembre de 2018.

The Toxic Avenger es converteix en l’últim projecte de llargmetratge de Dinklage, després de signar recentment per a protagonitzar el thriller psicològic de Searchlight Pictures, Keith, així com l’altre comèdia en desenvolupament de Blair, Brothers, en la que protagonitzarà al costat de Josh Brolin (Avengers: Endgame) i l’aventura d’acció Good Bad & Undead, en la que està en converses per a protagonitzar al costat del seu company Jason Momoa, els dos últims els quals també estan ubicats a Legendary Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada