Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 de maig del 2021

'Eternals'.

Marvel Studios, finalment ha publicat l’esperat tràiler d’un dels seus films insígnia per a la anomenada Fase 4 dels films del MCU, Eternals, de la cineasta guanyadora d’un Oscar Chloé Zhao (Nomadland), amb un repartiment ple d’estrelles encapçalat per Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chan i Richard Madden. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 05 de Novembre.

El tràiler comença amb l’arribada dels herois titulars a la Terra, on van guiar i ensenyar als seus habitants a desenvolupar la civilització humana al llarg dels anys. També mostra la dinàmica i el treball en equip entre l’equip immortal superpoderós, així com un cop d’ull a la relació entre Sersi (Chan) i el de Ikaris (Madden).

A continuació podeu veure el tràiler complet i un nou cartell...

          

          


Eternals es basa en el còmic creat per Jack Kirby. Aquella sèrie introduïa a un grup d’immortals anomenats The Eternals i els seus rivals, The Deviants. Dins dels còmics, Thanos i la resta dels habitants de Titan eren també Eternals. No està clar si el MCU mantindrà aquesta connexió.

Angelina Jolie i Richard Madden són els protagonistes del film, sent Thena i Ikaris, respectivament. Kumail Nanjiani co-protagonista és Kingo, amb Lauren Ridloff com a Makkari, Brian Tyree Henry és Phastos, Salma Hayek és Ajak, Lia McHugh és Sprite, i Dong-seok Ma és Gilgamesh.

Eternals està dirigida per Chloé Zhao, la qual ve de guanyar nombrosos premis, inclosos a Millor Film i Millor Direcció en els premis dels Globus d’Or i els Oscar recents. Està coescrit per Matthew K. Firpo i Ryan Firpo amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, com a productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada