Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 de maig del 2021

'Fatherhood'.

Netflix ha publicat un nou tràiler de Fatherhood, que ens mostra un millor punt de vista del pròxim film comèdia de Kevin Hart, que s’estrenarà al servei de streaming el pròxim 18 de Juny.

La descripció del film és el següent:

Aquest cap de setmana del Dia del Pare, Kevin Hart protagonitza una història real commovedora, divertida i emotiva sobre un vidu que assumeix un dels treballs més durs del món: la paternitat. Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise, Anthony Carrigan i Paul Reiser completen el repartiment d’estrelles. A continuació podeu veure’n el tràiler de Fatherhood...

Fatherhood està escrit i dirigit per Paul Weitz a partir d’un guió que va coescriure amb Dana Stevens. Està protagonitzat per Kevin Hart (The Upside), Alfre Woodard (Cross Creek), Lil Rel Howery (Get Out), DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Anthony Carrigan (Barry) i Paul Reiser (Mad About You).

El film està basat en les memòries de 2011 de Matthew Logelin Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love. Segueix a Logelin mentre lluita per aprendre a ser un pare sols després de que mori la seva esposa.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Fatherhood està produïda per Hart, Marty Bowen, David Beaubaire i Peter Kiernan. Està produïda executivament per Betsy Danbury, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth, Bryan Smiley, Jaclyn Huntling Swatt, Isaac Klausner, Channing Tatum i Reid Carolin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada