Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de maig del 2021

'Sweet Tooth'.

Netflix ha publicat el tràiler complet de Sweet Tooth, la pròxima adaptació a sèrie de Jim Mickle del còmic de DC del mateix nom de Jeff Lemire. El tràiler ens brinda una millor idea de què esperar d’aquest conte de fades postapocalíptic que destaca un híbrid que és meitat humà i meitat cérvol, mentre s’embarca en un perillós viatge cap a un refugi segur per als híbrids, amb l’ajuda d’un protector esquerp. Produïda per Robert Downey Jr. i Susan Downey, la sèrie està programada per a fer el seu debut el pròxim 4 de Juny. A continuació podeu veure’n el tràiler.

          

          


Descrit com una aventura de llibre de contes per a tota la família, Sweet Tooth segueix la història de Gus, en part cérvol i en part nen, que abandona la seva llar en el bosc per a trobar el món exterior devastat per un esdeveniment catastròfic. S’uneix a la família heterogènia de híbrids humans i animals-nens com ell, a la cerca de respostes sobre aquest nou món i el misteri darrera dels seus orígens híbrids.

La sèrie d’una hora està protagonitzada per Christian Convery (Beautiful Boy, Playing With Fire) com a Gus, Nonso Anozie (Game of Thrones) com a Tommy Jepperd, Adeel Akhtar (The Big Sick) com a Dr. Singh i Will Forte (The Last Man on Earth) com el pare de Gus al costat de James Brolin (Amityville Horror, Westworld) com la veu del narrador. Al costat d’ells també hi són: Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramírez i Neil Sandilands.

Sweet Tooth està creat i dirigit per Jim Mickle a partir d’un guió que va coescriure amb Beth Schwartz (Arrow), els quals també en són els showrunner. Els productors executius són Mickle, Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey i Amanda Burrell del equip de Downey; i Linda Moran amb Evan Moore de Team Downey com a productora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada