Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 9 de maig del 2021

'Unknown'.


El estudi de producció de Jonathan Nolan i Lisa Joy, Kilter Films, desenvoluparà una nova sèrie de terror per a Amazon. Adjunts al projecte estan Craig Macneill i Clay Chapman, els quals anteriorment van treballar junts en el film de terror de SXSW de 2015 The Boy.

Segons Deadline, el programa serà una sèrie d’antologia de terror psicològic anomenada Unknown i explorarà la línia entre el folclore i el crim veritable. La primera temporada seguirà a dos germans mentre tornen a Texas Killing Fields sols per a ser rebuts per un esperit que ha estat rondant l’area durant anys. La pròxima sèrie d’antologia serà produïda per Amazon Studios i Kilter Films.

Per aquells que no ho saben, Texas Killing Fields és un terreny de 25 acres que es troba prop de la carretera interestatal 45. Era essencialment un abocador de víctimes d’assassinat. S’han trobat 30 cadàvers, la majoria de nenes i dones joves. Sembla que Unknown prendrà els esdeveniments que van succeir allà i li donarà un gir sobrenatural.

Aquest no és l’únic programa de Amazon al que estan units Nolan i Joy. El Juliol de 2020, es va anunciar que Kilter Films i Amazon Studios produirien una sèrie de televisió basada en l’aclamada i estimada sèrie de videojocs Fallout. A més, també produiran The Peripheral de Amazon, un drama de suspens de ciència-ficció protagonitzat per Jack Reynor, Chloë Grace Moretz i Gary Carr.

Al costat de The Boy, Macneill va dirigir diversos episodis de sèries que inclouen Them, The Twilight Zone, Castle Rock i Monsterland. També va dirigir Lizzie, el thriller psicològic de 2018 basat en la infame història real de Lizzie Borden, protagonitzat per Chloe Sevigny i Kristen Stewart.

Chapman és autor de diverses novel·les i la seva última, Whisper Down the Lane, ja està disponible. També ha escrit el còmic de Marvel en curs, Scream: Curse of Carnage, així com la sèrie de Boom! Studios Origins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada