Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de maig del 2021

'Powerpuff'.

A principis d’aquesta setmana es va revelar que The CW havia decidit descartar el primer episodi pilot de la seva sèrie live-action de Powerpuff Girls i refer el projecte, amb l’equip creatiu i el repartiment principal incloses Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault i Donald Faison, encara adjunt al pilot redissenyat. Ara, en una netrevista recent amb TVLine, el president i director executiu de The CW, Mark Pedowitz, finalment ha parlat sobre la sèrie Powerpuff, encara en desenvolupament i ha explicat la raó per la que se’ls ha ocorregut la decisió de refer tot l’episodi pilot.

“A vegades les coses fallen i això ha estat tant sols un error”, va dir Pedowitz. “Creiem completament en el repartiment, creiem amb Diablo [Cody] i Heather [Regnier], els escriptors i creiem en els auspicis del [productor executiu] Greg Berlanti i Warner [Bros.] Studios. En aquest cas, el pilot no va funcionar. Però degut a que veiem suficients elements allà, li donarem un altre oportunitat. No volíem seguir endavant amb el que teníem”.

També va revelar que la primera versió del pilot, que s’ha filmat a principis d’aquest any, simplement no va funcionar i “semblava un pel cursi” per a ells.

Tonalment, podria haver-se sentit una mica massa cursi. No es sentia tant arrelat a la realitat com es podria haver fet”, va explicar. “Però de nou, aprens coses quan les proves. I en aquest cas, pensem, ‘donem un pas enrere i tornem a la taula de dibuix’”.

The Powerpuff Girls va ser creada per Craig McCracken i va fer el seu debut l’any 1998, centrant-se en el professor Utonium ja que, en un intent de crear la nena perfecta, acaba creant al trio protagonista Blossom, Bubbles i Buttercup a partir de la combinació de sucre, especies i tot lo bo i el misteriós Chemical X. La sèrie va rebre bones critiques en el transcurs de les seves sis temporades i finalment va estrenar un film l’any 2002, que va ser un modest èxit de critica i comercial.

La sèrie de Powerpuff està protagonitzada per les ex alumes de S.H.I.E.L.D., Chloe Bennet i Dove Cameron, al costat de Yana Perrault, les quals interpreten els papers de Blossom, Bubbles i Buttercup, respectivament. A elles se’ls uneix Donald Faison (Scrubs) com el professor Drake Utonium i Nicholas Podany (Hart of Dixie) com el fill de Mojo Jojo, i Tom Kenny pren de nou el seu paper de narrador.

Escrita i produïda per Heather Regnier (iZombie) i Diablo Cody (Jennifer’s Body), el projecte està produït per Greg Berlanti (Arrowverse), Sarah Schechter i David Madden a través de Berlanti Productions amb Warner Bros. Television preparada per a produir el projecte. Maggie Kiler n’és la directora del pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada