Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 de maig del 2021

'Hotel Transylvania: Transformania'.


Sony Pictures ha publicat el primer teaser tràiler de Hotel Transylvania: Transformania, la seva pròxima quarta i última entrega de la seva exitosa franquícia animada, confirmant que el tràiler oficial arribarà el pròxim dilluns 17 de Maig. Encara no s’han revelat més detalls del argument però el estudi incita als fans a esperar veure alguns canvis monstruosos en el hotel en el pròxim film. Actualment està programat perquè el film s’estreni el pròxim 23 de Juliol, que s’estrenarà el mateix cap de setmana que Snake Eyes: G.I. Joe Origins de MGM i Paramount Pictures, i el thriller de M. Night Shyamalan, Old.

Hotel Transylvania: Transformation, està dirigit per Jennifer Klushka i Derek Drymon a partir d’un guió escrit per el creador de la franquícia Genndy Tartakovsky, qui anteriorment va estar a càrrec per a dirigir aquesta quarta entrega després de dirigir els tres primers films. El film serà produït per Tartakovsky i Michelle Murdocca amb Alice Dewey Goldston com a productora.

El quart film ja no comptarà amb Adam Sandler com a protagonista i la veu de Dracula, després de posar-li veu als tres primers films. Ara assumint el control del personatge està Brian Hull, qui anteriorment li ha posat veu en el curtmetratge recent Monster Pets. Selena Gomez, qui ha donat veu a Mavis en cada film, si que torna per aquesta última entrega i ara a més n’és productora executiva.

El repartiment de veus els primers films inclou a : Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Molly Shannon, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Asher Blinkoff, Kevin James, Fran Drescher, Kathryn Hahn i Jim Gaffigan.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, es va estrenar al 2018 amb una recaptació de $167,5M a nivell domèstic i uns altres $361M a la resta del món i un global de $528.583.774, la que ha recaptat més de la franquícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada