Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 de maig del 2021

'Uncharted'.

Des del New York Times ens arriba una nova fotografia de l’adaptació per part de Sony del videojoc Uncharted, on tenim un primer cop d’ull oficial a Victor “Sully” Sullivan de Mark Wahlberg, i per ara al personatge li falta el seu icònic bigoti.

Per aquells que no han jugat a la sèrie de videojocs de Naughty Dog, Sully és el mentor de Nathan Drake, qui serà interpretat per Tom Holland. L’aventura protagonitzada pels dos lladres arqueològics s’estrenarà el pròxim 18 de Febrer de 2022.

A continuació podeu donar un cop d’ull a la fotografia de Uncharted, que com he dit ha estat publicada pel New York Times.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

El film està protagonitzat per Tom Holland i Mark Wahlberg (The Deaprted, The Italian Job), també hi trobarem Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sabrina).

Uncharted, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada