Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 de maig del 2021

'Firestarter'.

Blumhouse Productions ha utilitzat Twitter per a confirmar que la producció del pròxim remake de Firestarter de Universal Pictures, finalment ha començat després de 37 anys des de que es va estrenar el film original de 1984 i portagonitzat per Drew Barrymore. Basat en la clàssica novel·la de suspens de ciència-ficció i de terror de Stephen King, del mateix nom, el projecte estarà encapçalat per Zac Efron (The Greatest Showman) i Michael  Greyeyes (Fear the Walking Dead).

El començament de rodatge també ha arribat amb l’aparició de les primeres imatges des del set del remake, amb una persona no identificada caminant mentre està en flames.

Firestarter es centra en una organització anomenada Departament d’Intel·ligència Científica, també coneguda com “The Shop”. Dos participants en el seu misteriós programa d’investigació acaben casant-se i tenint una filla. La seva descendència, Charlie McGee, va heretar els poders “pyrokinetic” dels seus pares, a els quals se’ls va donar un al·lucinogen de poca intensitat anomenat “Lot Six” durant els seus anys universitaris. Ara el govern esta tractant de detenir a la jove Charlie per aprofitar les seves habilitats poderoses i úniques com a arma.

En el remake veurem a Efron interpretar el paper de Andy McGee, un personatge prèviament interpretat pel nominat al Globus d’Or David Keith. Mentre, Michael Greyeyes (Wild Indian) ha estat escollit per a interpretar a John Rainbird, descrit com un home implacable i poderós que ha estat empès a una vida violenta. El personatge va ser interpretat prèviament per George C. Scott en la primera adaptació de la novel·la.

Drew Barrymore va ser qui va interpretar a Charlie en l’adaptació de 1984, de Mark L. Lester, que també va protagonitzar David Keith com a Andy, el pare de Charlie. Escrit per Stanley Mann, el film va recaptar $17,1M a la taquilla amb un pressupost de $12M. Una mini sèrie de televisió titulada Firestarter: Rekindled, es va estrenar el 2002 i estava protagonitzada per Marguerite Moreau, Malcolm McDowell i Dennis Hopper.

Firestarter estarà dirigit per Keith Thomas (The Vigil) amb un guió del preferit per Blumhouse, Scott Teems (Halloween Kills). El film és una producció de Universal Pictures, Blumhouse i Weed Road Productions, amb Jason Blum i Akiva Goldsman com a productors. La producció executiva estarà a càrrec de la productora associada del film original, Martha De Laurentiis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada