Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de maig del 2021

'Uprising'.

Travis Knight (Bumblebee) està llest per a dirigir el pròxim thriller d’acció de Netflix i 21 Laps sobre vampirs anomenat Uprising, segons Deadline. L’adaptació es basa en el llibre de Raymond Villareal, A People’s History of the Vampire Uprising. L’últim esborrany del projecte va ser escrit per Jeremy Slate amb esborranys anteriors escrits per Jay Basu, JD Payne i Patrick McKay.

El film està ambientat després de que un brot viral global, converteixi a les persones en vampirs i segueix al agent de la CIA Lauren Webb, que treballa a contrarellotge per a descobrir la veritat darrera d’una revolta creixent que amenaça amb acabar amb la humanitat.

La sinopsis del llibre diu el següent: “Aquesta història oral fictícia panoràmica comença amb un petit misteri: el cos d’una jove que es troba a un poble fronterer de Arizona, presumptament immigrant il·legal, desapareix de la morgue del poble. Per a la jove investigadora dels CDC (Centers for Disease Control), cridada per a consultar amb la policia local, és una impossibilitat que amenaça la seva comprensió de la medicina.

Després, més cossos, morts per una malaltia inexplicable que va solidificar la seva sang, són portats a la morgue, sols per a desaparèixer també. Aviat, el govern dels EE.UU, i eventualment els investigadors biomèdics, els legisladors descontents i inclús una facció insurgent de la església catòlica, han d’acceptar el que és massa tard per aturar: una epidèmia de vampirisme que fustigarà primer els Estats Units i després el món.

Amb major força i bellesa i una dieta constant de sang fresca, aquestes persones canviades, o “Gloamings”, ràpidament es destaquen en tots els aspectes de la societat moderna. Aviat la gent està començant a ser “recreada”, acceptant voluntàriament el risc de mort si els seus cossos no poden suportar la transformació. A mesura que sorgeixen noves comunitats de Gloamings, la societat es divideix i els llocs populars de Gloaming es veuen amenaçats per una organització terrorista secreta. Però quan un home de negocis carismàtic i ric, recentment convertit, que es postula per a un càrrec polític, bo, es desferma l’infern”.

Shawn Levy i Dan Cohen produiran per 21 Laps com a part del seu acord general amb el servei de streaming. Emily Morris supervisarà el projecte per a 21 Laps. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada