Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de maig del 2021

'Enola Holmes 2'.


Des de Deadline, ens informen de que Netflix ha anunciat que les estrelles del film Enola Holmes, Millie Bobby Brown (Stranger Things) i Henry Cavill (Man of Steel, The Witcher, Mission: Impossible-Fallout) reprendran els seus respectius papers de Enola i Sherlock Holmes, en la seva seqüela recentment anunciada que està essent desenvolupada i produïda per Legendary en associació am,b Netflix, després de que el segon adquirís els drets mundials del film de Legendary l’any passat.

El guanyador d’un Emmy i BAFTA, Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve, Ramy) tornarà a la cadira de director. El guanyador dels premis BAFTA i Tony, Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts) també tornarà a escriure’n el guió.

Estrenada a nivell mundial per Netflix l’any passat i basat en la sèrie de llibres nominats al premi Edgar de Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries, Enola Holmes explica la història de Sherlock i Mycroft Holmes, i la rebel germana adolescent, Enola, una súper detectiu talentosa per dret propi que sovint és més sàvia que els seus brillants germans. Quan la seva mare (Helena Bonham Carter) desapareix misteriosament en el seu 16è aniversari, Enola cerca la ajuda dels seus germans grans. Però aviat es dona compte de que estan menys interessats en resoldre el cas que en dur-la a acabar l’escola, Enola fa l’únic que pot fer una jove intel·ligent, enginyosa i intrèpida de la dècada de 1880... fuig a Londres per trobar-la. Al trobar-se amb un repertori de personatges memorables en el camí, Enola es veu atrapada en mig d’una conspiració que podria alterar el curs de la història política. Enola Holmes li dona un nou i dinàmic gir femení al millor detectiu del món i la seva brillant família.

El repartiment de Enola Holmes inclou a Millie Boby Brown (Godzilla: King of the Monsters, Stranger Things), Sam Clafin (The Hunger Games films, Me Before You), Adeel Akhtar (The Big Sick, Les Miserables), Fiona Shaw (Killing Eve, Harry Potter films), Frances de la Tour (Into the Woods, Harry Potter films), Louis Partridge (Medici), Burn Gorman (Pacific Rim), Susan Wokoma (Crazyhead, Year of the Rabbit), amb Henry Cavill (Mission: Impossible-Fallout, Man of Steel, The Witcher), i la dues vegades nominada al Oscar Helena Bonham Carter (The Crown, The King’s Speech, Harry Potter films).

El film va ser dirigit per Harry Bradbeer amb Jack Thorne escrivint el guió. Brown en fou productora juntament amb la seva germana Paige Brown, per a la futura franquícia Enola Holmes a través de la seva productora PCMA Productions, amb Alex Garcia i Ali Mendes supervisant el projecte per a Legendary.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada