Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de maig del 2021

'Knives Out 2'.


En qüestió de pocs dies ja s’han confirmat (amb el d’avui), els tres primers membres del nou repartiment de la seqüela Knives Out 2, de Rian Johnson. Aquest com és la primera actriu que s’incorpora al repartiment, és tracte de Janelle Monáe (Antebellum) unint-se als ja confirmats Daniel Craig, Dave Bautista i Edward Norton, segons Deadline. No s’ha donat (igual que els dos primers) a conèixer els detalls del personatge en film de misteri i assassinat.

La músic i actriu és coneguda pels seus papers a Hidden Figures, Moonlight, Rio 2, Welcome to Marwen, UglyDolls, Lady and the Tramp, The Glorias, i entre els seus projectes més recents, la sèrie de televisió Homecoming i el drama d’horror Antebellum.

La producció de la seqüela està programat per a començar rodatge aquest estiu a Grècia, amb Johnson de nou escrivint i dirigint el film, a més de produir al costat de Ram Bergman. A principis d’aquest any es va informar de que Netflix havia adquirit la franquícia en un acord de més de $400M que inclou dues pròximes entregues.

Knives Out es va estrenar el Novembre de 2019 amb una recaptació total de $311.401.379 a nivell mundial, per un pressupost de $40M. Va estar nominat a tres premis Globus d’Or, incloent el de Millor Pel·lícula, i va rebre una nominació al Premi de la Acadèmia al Millor Guió.

L’aclamat escriptor i director Rian Johnson (Brick, Looper, The Last Jedi), ret un homenatge a la ment mestre del misteri Agatha Christie a Knives Out, un divertit i modern misteri d’assassinat on tothom és sospitós, Quan el famós novel·lista de crims Harlan Thrombey (Christopher Plummer) és trobat mort a la seva finca just després del 85è aniversari, l’inquisidor i amable detectiu Benoit Blanc (Daniel Craig) és contractat misteriosament per investigar. Des de la disfuncional família de Harlan fins al seu personal devot, Blanc passa a través d’una xarxa de pistes falses i mentides interessades per descobrir la veritat darrera de la mort prematura de Harlan.

Amb un repartiment que inclou: Daniel Craig (Spectre, No Time To Die), Chris Evans (Marvel Cinematic Universe), Ana De Armas (Blade Runer 2049, No Time to Die), Jamie Lee Curtis (Halloween), Don Johnson (Book Club), Michael Shannon (The Shape of Water), Toni Collette (Hereditary), Lakeith Stanfield (Sorry To Bother You), Katherine Langford (Love, Simon), Christopher Plummer (Beginners), Jaeden Martell (It, It 2, Defending Jacob), Raúl Castillo (Atypical), Riki Lindhome (Kidding) i Edi Patterson (The Last O.G.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada