Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de maig del 2021

'The Tomorrow War'.


Amazon Studios ha publicat el tràiler de The Tomorrow War, que ens mostra el costat serio de Chris Pratt i lluitant contra invasors alienígenes en el pròxim film d’acció. És un gran cop d’ull al que es pot esperar del film abans de la seva estrena el pròxim 02 de Juliol a Amazon Prime Video.

L’argument oficial diu:

A The Tomorrow War, el món es sorprèn quan un grup de viatgers en el temps arriba des del any 2051 per a entregar un missatge urgent: Trenta anys en el futur, la humanitat està perdent una guerra global contra una espècie alienígena mortal. L’única esperança de supervivència és que els soldats i civils del present siguin transportats al futur i es sumin a la lluita. Entre els reclutats es troba el mestre de secundaria i home de família Dan Forester (Chris Pratt). Decidit a salvar el món per a la seva filla petita, Dan s’uneix a una científica brillant (Yvonne Strahovski) i el seu pare separat (J.K. Simmons) en una cerca desesperada per a reescriure el destí del planeta. 

          

          

El film protagonitzat per Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) i el guanyador d’un Oscar J.K. Simons (Whiplash), al costat del nominat a un Emmy Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale), Betty Gilpin (Glow). El càsting també comptarà amb Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel (Falling Skies), Alan Trong (Alita: Battle Angel), i els nouvinguts Chibuikem Uche i Alexis Louder (Focus Features’ Harriet).

El film està dirigit per el guanyador d’un Emmy Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie), a partir d’un guió escrit per Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Els productors executius són Pratt i David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, David S. Goyer, Jules Daly i Adam Kolbrenner seran productors. Matt Grimm serà qui supervisi per Skydance. Amazon va adquirir els drets de distribució del projecte de Paramount Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada