Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 29 de maig del 2021

'Infinite'.

Paramount+ ha publicat el tràiler oficial de Infinite el pròxim film d’acció de ciència-ficció de Antoine Fuqua, protagonitzat per l’actor nominat al Oscar Mark Wahlberg (The Departed). Està previst que el film, que du molt de temps en desenvolupament, faci el seu debut el 10 de Juny, exclusivament a Paramount+.

El tràiler comença amb Evan McCauley (Wahlberg) quan és interrogat a punta de pistola per Bathurst (Chiwetel Ejiofor), el que obliga a Evan a recordar qui és realment. Aviat descobreix que en realitat forma part d’un grup secret de persones anomenades Infinites, que s’han reencarnat mil cops. Ara, Evan ha d’unir-se amb els altres infinitiu per a salvar al món.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Inspirat en la novel·la de 2009 de D. Eric Maikranz titulada The Reincarnationist Papers, Infinite explica la història d’un grup secret de persones que contínuament reencarnades que lluiten contra un malvat boig capficat en destruir el món durant segles. Es centra en Evan McCauley, un home perseguit a diari per habilitats que mai ha après i els records de llocs els quals mai ha visitat. Automedicat i a la vora d’un col·lapse mental, és rescatat per un grup secret el qual els seus membres s’anomenen a si mateixos “Infinites”. Li revelen que els seus records són reals, però són de diverses vides passades.

Els Infinites duen a Evan al seu món extraordinari, on uns pocs dotats tenen la capacitat de renéixer amb els seus records i coneixements acumulats durant segles. Amb secrets crítics enterrats en el seu passat, Evan ha de treballar amb els Infinites per a desbloquejar les respostes en els seus records en una carrera contra rellotge per a salvar a la humanitat d’un dels seus que cerca destruir-la.

El film està protagonitzat per Mark Wahlberg, Sophie Cookson, Dylan O’Brien, Rupert Friend, Chiwetel Ejiofor, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Jason Mantzoukas, Tom Hughes, Wallis Day, Toby Jones, Liz Carr i Kae Alexander.

Infinite prové del director Antoine Fuqua (The Equalizer 1 & 2, Southpaw) i el escriptor Ian Shorr (Splinter), qui va adaptar el guió basat en una història de Todd Stein. Els productors són Wahlberg, Mark Huffman, Stephen Levinson i Lorenzo di Bonaventura al costat de Mark Vahradian i John Zaozirny de Bellevue Productions. Fuqua i Rafi Crohn són els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada