Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 de maig del 2021

'Venom: Let There Be Carnage'.

Sony Pictures ha estrenat el tràiler de Venom: Let There Be Carnage, la seqüela de Venom de 2018. El film, que s’ha endarrerit diversos cops degut a la COVID-19, s’estrenarà el pròxim 24 de Setembre de 2021 a USA. Un cop més protagonitzat per Tom Hardy, qui interpreta a Eddie Brock/Venom. S’estrenarà exclusivament als cinemes el mateix cap de setmana que Dear Evan Hansen i la preqüela de The Sopranos, The Many Saints of Newark.

Andy Serkis dirigeix aquesta seqüela, marcant la seva primera incursió en la direcció d’un còmic després d’apareixer en dos films de Marvel Studios. Venom: Let There Be Carnage, marcarà el tercer llargmetratge de Serkis en la direcció, després de Mowgli: Legend of the Jungle, que es va estrenar l’any passat a Netflix, i Breathe (2017) amb Andrew Garfield i Claire Foy com a protagonistes.

          

          


Tom Hardy tornarà a interpretar a Eddie Brock al costat de Michelle Williams com a Anne Weying. Cletus Kasady, conegut també com a Carnage, es va introduir breument en la franquícia de ‘Venom’, durant l’escena entremig dels crèdits del film original, el qual va mostrar a Cletus Kasady (Harrelson) com l’enemic de Venom. Recentment es va confirmar que Harrelson tornaria per aquesta seqüela. Segons les informacions, la nominada al Oscar Naomie Harris (Moonlight) també estava en converses per a interpretar el paper de dolent Shriek, el qual es l’interès amorós i còmplice de Carnage.

Venom va fer una taquilla de $856.085.151 en tot el món, tot i diverses critiques negatives. Veurem que tal aquesta segona entrega, ja que hi haurà una col·laboració amb Marvel Studios, Feig supervisarà el projecte i fins i tot, potser tinguem “cameo” de Peter Parker/Spider-Man, donat el nou acord en que van arribar Sony i Marvel Studios. 

Venom: Let There Be Carnage originalment s’estrenava el 25 Juny de 2021, ara la seqüela està programada per estrenar-se el 24 de Setembre de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada