Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 de maig del 2021

'Moon Knight'.


Mentre continua la producció de Moon Knight per a Disney+ a Hongria, MarvelStudios finalment ha reconegut la participació de Oscar Isaac en la tant esperada sèrie del MCU amb una nova foto, confirmant que l’actor de 42 anys està interpretant l’excèntric heroi titular. La foto, que podeu veure a continuació, mostra a Isaac davant d’una col·lecció d’obres d’art de Moon Knight, el que mostra quina versió del vestuari del personatge en els còmics servirà d’inspiració per al seu vestit en la versió live-action.

Tot i la confirmació oficial ara per part del estudi, els fans del MCU ja fa força temps que sabem que ell va ser l’escollit per a interpretar al personatge.

La sèrie de Disney+ veurà al guanyador d’un Globus d’Or Oscar Isaac en el paper principal de Marc Spector. Isaac no és aliè als films de Marvel, ja que anteriorment va protagonitzar X-Men: Apocalypse de Fox essent En Sabah Nur, millor conegut com Apocalypse i va posar veu en la versió animada guanyadora del Oscar Spider-Man: Into the Spider-Verse de Sony Pictures Animation. Al seu costat estaran May Calamawy (Ramy) i el nominat al Premi de l’Acadèmia Ethan Hawke com el malvat de la sèrie.  

Moon Knight, que està essent escrita i desenvolupada per Jeremy Slater (The Umbrella Academy), va ser anunciada oficialment per el director creatiu de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb les dues altres sèries Ms. Marvel i She-Hulk. Aquests personatges també s’espera que apareguin en futurs films, al mateix temps les sèries també tindran connexions amb els futurs films. Els episodis estaran dirigits per el cineasta egipci Mohamed Diab i el duo del film Synchronic, Justin Benson i Aaron Moorhead.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com el taxista Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframon criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada