Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de maig del 2021

'Eternals'.


La directora de Eternals, Chloé Zhao, recentment ha fet història en la 93a Edició dels Premis de l’acadèmia en convertir-se en la primera dona de color en guanyar el premi a Millor Directora i al mateix temps un premi al Millor Film, per Nomadland. Ara tenim un primer cop d’ull al pròxim film de Zhao, que és el seu primer llargmetratge amb Marvel Studios. Es mostren cinc segons d’imatges de Eternals en un nou avanç que descriu la pròxima llista de Marvel Studios abans de re-confirmar la seva data d’estrena per al 05 de Novembre de 2021.

Zhao fa poc ha elogiat treballar amb Marvel i que li van donar l’espai necessari per a fer el film que volia.

          

“Felicitacions a Marvel”, va dir Zhao. “Des del principi, sabien com volia realitzar aquest film, com volia rodar. No poden ser centenars de persones al voltant. Així que van adaptar molt la forma de executar el set de la forma en que jo volia treballar. Encara estic rodejada de 25 persones. Sols tenen exercits, i cadascun d’ells sabia que necessitaven mantenir allunyat al exèrcit”.

Eternals es basa en el còmic creat per Jack Kirby. Aquella sèrie introduïa a un grup d’immortals anomenats The Eternals i els seus rivals, The Deviants. Dins dels còmics, Thanos i la resta dels habitants de Titan eren també Eternals. No està clar si el MCU mantindrà aquesta connexió.

Angelina Jolie i Richard Madden són els protagonistes del film, sent Thena i Ikaris, respectivament. Kumail Nanjiani co-protagonista és Kingo, amb Lauren Ridloff com a Makkari, Brian Tyree Henry és Phastos, Salma Hayek és Ajak, Lia McHugh és Sprite, i Dong-seok Ma és Gilgamesh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada