Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 de maig del 2021

'Indiana Jones 5'.


Després de l’adhesió de Mads Mikkelsen i Thomas Kretschmann, Lucasfilm continua expandint el repartiment de la seva cinquena entrega de llarg desenvolupament Indiana Jones, amb la incorporació de dos actors en papers no revelats. Des de Deadline ens informen de que l’actor de Logan, Boyd Holbrook i l’actriu de The Resident, Shaunette Renée Wilson, han estat escollits per a protagonitzar al costat de Harrison Ford i la nova protagonista femenina Phoebe Waller-Bridge. L’estudi planeja començar la producció del seu esperat projecte aquest estiu, just a temps per a l’estrena al 2022.

Els crèdits cinematogràfics destacats de Holbrook inclou: The Host, Gone Girl, Run All Night, Jane Got a Gun, Logan i The Predator. Pròximament el podrem veure en el thriller d’acció de Netflix Beckett, al costat de John David Washington i Alicia Vikander. Wilson per la seva part és millor coneguda pels seus papers en sèries de televisió com ara Billions de Showtime i el drama mèdic de Fox The Resident. Aquest projecte marca el seu primer paper important en un film després d’aparèixer coma Dora Milaje a Black Panther el 2018.

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de Raiders of the Lost Ark, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

L’any passat, es va anunciar que Steven Spielberg, qui havia dirigit tots els films anteriors, havia sortit del projecte com a director però que continuaria com a productor. Poc després, el nominat al Oscar James Mangold (Logan) va estar escollit com a nou director. També coescriu el guió juntament amb els seus col·laboradors de Ford v Ferrari, Jez i John-Henry Butterworth.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Indiana Jones 5 arribarà als cinemes el pròxim 29 de Juliol de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada