Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de maig del 2021

'Sweet Tooth'.

Netflix finalment ha publicat el primer avanç de la pròxima adaptació de la sèrie Sweet Tooth de Jim Mickle, basada en el còmic de DC del mateix nom de Jeff Lemire, que prové dels productors executius Robert Downey Jr. i Susan Downey. El vídeo presenta el personatge de Will Forte mentre fa tot el possible per a protegir a un nen cérvol híbrid de les persones dolentes que encara estan caçant als de la seva espècie. El drama de fantasia de vuit episodis està programat per estrenar-se el divendres 04 de Juny.

A continuació podeu veure el tràiler juntament amb les fotografies del film...

          











Descrit com una aventura de llibre de contes per a tota la família, Sweet Tooth segueix la història de Gus, en part cérvol i en part nen, que abandona la seva llar en el bosc per a trobar el món exterior devastat per un esdeveniment catastròfic. S’uneix a la família heterogènia de híbrids humans i animals-nens com ell, a la cerca de respostes sobre aquest nou món i el misteri darrera dels seus orígens híbrids.

La sèrie d’una hora està protagonitzada per Christian Convery (Beautiful Boy, Playing With Fire) com a Gus, Nonso Anozie (Game of Thrones) com a Tommy Jepperd, Adeel Akhtar (The Big Sick) com a Dr. Singh i Will Forte (The Last Man on Earth) com el pare de Gus al costat de James Brolin (Amityville Horror, Westworld) com la veu del narrador. Al costat d’ells també hi són: Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramírez i Neil Sandilands.

“Volíem fer un espectacle que oferís escapada i aventura, on la naturalesa està reclamant el món i, en molts sentits, es sent com un conte de fades”, va dir el showrunner i director Jim Mickle en un comunicat. “Sweet Tooth és una nova mena de història distòpica. És molt exuberant i esperançador. Volem que la gent vingui a aquest món on hi ha bellesa, esperança i aventura. Aquesta és una història contundent: viatgem en trens, escalem els cims de les muntanyes, correm pels boscos. Aquesta és una sèrie sobre el que fa a una família, el que realment significa la llar i perquè és important mantenir la fe en la humanitat”.

Sweet Tooth està creat i dirigit per Jim Mickle a partir d’un guió que va coescriure amb Beth Schwartz (Arrow), els quals també en són els showrunner. Els productors executius són Mickle, Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey i Amanda Burrell del equip de Downey; i Linda Moran amb Evan Moore de Team Downey com a productora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada