Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de maig del 2021

'Black Superman'.


Des de The Hollywod Reporter està duplicant les seves informacions de que Warner Bros. i DC estan cercant a un actor i director negre per a dirigir el seu pròxim reboot de Black Superman.

Els rumors de que un film de Black Superman van començar després de que es va anunciar que Ta-Nehisi Coates està escrivint un reboot de Superman amb J.J. Abrams produint sota el seu segell Bad Robot. Es diu que Abrams no és sord i no cerca dirigir el film, pel que el estudi està cercant a un director negre. Aquesta cerca ha començat, però no hi ha pressa ja que no s’espera que el guió s’entregui fins a mitjans de Desembre.

Des de THR ens informen de que el objectiu és que es presenti a un Superman negre en un film que no té lloc en el DCEU (DC Extended Univcerse). De fet, es diu que Coates s’ha inspirat en els còmics originals. El protagonista de Coates “procedirà de Krypton i vindrà a la Terra”, i podria ser una “peça d’època del segle XX”. DC ha tingut anteriorment a un Superman negre anomenat Calvin Ellis, però es desconeix si aquest nom s’utilitzarà per al film.

Un actor que ha estat anomenat pels fans, és l’estrella de Creed, Michael B. Jordan. De fet, un film de Black Superman va ser una idea que Jordan va intentar proposar al estudi el 2019, però mai va arribar a bon port. Ara que està en producció, Jordan podria protagonitzar el pròxim èxit de taquilla. Tot i això, l’actor no ha escoltat res pel estil fins ara.

“Ser convidat al DCEU per Warner Bros., DC Films i Bad Robot és un honor”, va dir Coates sobre el pròxim film quan es va anunciar per primer cop. “Espero contribuir de manera significativa al llegat del heroi mític més emblemàtic dels Estats Units”.

Mentre que J.J Abrams va dir: “Hi ha una nova, poderosa i commovedora història de Superman que encara no s’ha explicat. No podríem estar més emocionats de treballar amb el brillant Sr. Coates per ajudar a dur aquesta història a la gran pantalla, i estem més que agraïts amb l’equip de Warner Bros. per l’oportunitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada