Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de maig del 2021

'Secret Invasion'.


La pròxima sèrie de Marvel a Disney+, Secret Invasion continua ampliant el seu repartiment farcit d’estrelles.

L’últim actor en unir-se al repartiment de Secret Invasion és Christopher McDonald. El veterà actor és millor conegut pels seus papers a Happy Gilmore, Requiem for a Dream i Thelma & Louise. Des de Deadline, encara no tenen detalls sobre a qui interpretarà McDonald, però les informacions diuen que és “un personatge recent creat que podria sorgir al llarg del MCU, incloent aparicions en films i altres sèries limitades de Disney+”.  

Publicat per primer cop el Juny de 2008 i que abasta vuit números escrits per Brian Michael Bendis, dibuixada a llapis per Leinil Francis Yu, entintada per Mark Morales i acolorida per Laura Martin, la sèrie crossover limitada de vuit parts centrada en una invasió subversiva a llarg termini de la Terra pels Skrulls, un grup de canvia formes alienígena que han substituït en secret a molts superherois en l’Univers Marvel amb impostors durant un període d’anys, abans de la invasió.

Secret Invasion es va anunciar per primer cop juntament amb una gran quantitat d’altres projectes del MCU per a Disney+, el Desembre passat durant el Disney Investors Day. Després del èxit de WandaVision i també de The Falcon and the Winter Soldier; les pròximes sèries que arribaran a Disney+ inclouen: Loki 11 de Juny, What if...? Agost, Hawkeye i Ms. Marvel a finals d’any, She-Hulk i Moon Knight per a 2022 (aquest última a punt de començar producció), Armor Wars, Ironheart, per ara.

Secret Invasion també inclourà a Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami), qui interpretarà al malvat principal de la sèrie, Olivia Colman (The Crow) i Emilia Clarke (Game of Thrones, Terminator: Genisys). Per ara es desconeix l’argument principal de la sèrie, ja que Marvel ha mantingut les coses sota estricta seguretat per el que podria ser un dels seus projectes més grans.

Si bé inicialment van aparèixer com a malvats a Captain Marvel, protagonitzat per Brie Larson en el paper principal, els Skrulls van rebre una representació molt més light en el film, ja que en realitat voltaven per la galàxia a la recerca d’una nova llar per dels Kree. Després de la seva associació i la prohibició dels Kree de la Terra i el seu espai proper, els Skrulls es van embarcar en la recerca d’un nou planeta d’origen, tant sols per a ser revelat a Spider-Man: Far From Home, que Talos i la seva esposa Soren s’havien canviat per Nick Fury i Maria Hill, amb Fury treballant actualment amb els Skrulls en la seva nau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada