Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 de maig del 2021

'Green Lantern Series'.


Lee Toland Krieger dirigirà els dos primers episodis de la pròxima sèrie de Green Lantern que prepara HBO Max, segons Deadline. Krieger ha dirigit recentment l’episodi pilot i el segon episodi de Superman & Lois de The CW i també ha dirigit episodis de Riverdale, You, Chilling Adventures of Sabrina, Prodigal Son, Deadly Class i Shadow and Bone, juntament amb els films December Ends, The Vicious Kid, The Age of Adaline i Celeste & Jesse Forever.

Green Lantern estarà protagonitzat per Jeremy Irvine (Treadstone) com Alan Scott, un dels personatges gay més destacats de tots els còmics, i el nominat al Emmy Finn Wittrock (American Horror Story) com a Guy Gardner, un dels molts Green Lanetrns que es presentaran en la pròxima sèrie de superherois.


Green Lantern
de HBO Max reinventa la propietat clàssica de DC a través d’una història que abasta dècades i galàxies, començant en la Terra de 1941 amb el primer Green Lantern, l’agent del FBI secretament gay Alan Scott (Irvine), i 1984, amb l’envanit mascle alfa Guy Gardner (Wittrock) i la meitat alienígena Bree Jarta. A ells se’ls unirà una multitud d’altres Lanterns, des dels preferits dels fans dels còmics fins a herois mai abans vistos.

Basada en els personatges de DC, Green Lantern prové de Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television. La sèrie està escrita per Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Seth Grahame-Smith, qui també n’és productor executiu. Geoff Johns, Sarah Schechter, David Madden i David Katzenberg també en són productors executius amb Elisabeth Hunter i Sara Saedi com a productors coexecutius.

La primera adaptació live-action de Green Lantern va ser el film de Martin Campbell de 2011, el qual tenia com a protagonista a Ryan Reynolds. Tot i això, el film va tenir males critiques i tampoc va ser ben rebuda per els fans, i a més va ser un fracàs a la taquilla havent costat $200M i haver recaptat a nivell mundial tant sols $219.851.172.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada