Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 de maig del 2021

'Killers of the Flower Moon'.

El mes passat, Apple Original Films va anunciar que l’adaptació de Killers of the Flower Moon de Martin Scorsese havia entrat en producció. Ara tenim la primera fotografia del film a través del compte de Twitter de Apple TV, amb Leonardo DiCaprio com Ernest Burkhart. Ambientada en la dècada de 1920 a Oklahoma, el film explora els assassinats en sèrie de membres de la rica nació petrolera Osage, una sèrie de crims brutals que més tard es coneixeria com el “Reinat del Terror”.

Al costat de DiCaprio en el film està el nominat al Emmy Jesse Plemons (Game Night) i Robert De Niro (The Irishman) en el que és la desena col·laboració de De Niro amb Scorsese. El repartiment també inclou a Lily Gladstone (First Cow), Tantoo Cardinal (Wind River), Cara Jade Myers (This Is Us), JaNae Collins (Fukry), Jillian Dion (Legion), William Belleau (The Twilight Saga: Eclipse), Louis Cancelmi (The Irishman), Jason Isabell i Sturgill Simpson ( The Hunt).

La producció del film compte amb la ajuda de Osage Nation, que està ajudant a explorar nombroses llocs en tot l’estat per a una possible filmació, mentre que el cap Geoffrey M. Standing Bear va anomenar a Chad Renfro com ambaixador de la producció, presentant al cineasta i al equip als assessors culturals, historiadors, artesans locals i ciutadans per ajudar a retratar la història amb autenticitat i honestedat.

A continuació podeu veure el primer cop d’ull a DiCaprio a Killers of the Flower Moon...

Basat en la novel·la del mateix nom de David Grann, el film seguirà la investigació dels terribles assassinats dels rics de Osage en el comptat de Osage, Oklahoma, en la dècada dels anys 1920, poc després de que es descobrís petroli en les seves terres. El FBI, encara al començament de la seva creació, va fer-se càrrec del cas i va descobrir un terrible secret darrera de la gresca.

Killers of the Flower Moon, estarà dirigit per Martin Scorsese i amb un guió escrit per Eric Roth (A Star is Born), està produïda per Imperative Entertaiment, qui va adquirir els drets de la novel·la per $5M, així com Scorsese, Appian Way Productions i Sikelia Productions.

Killers of the Flower Moon marcarà les setena col·laboració entre DiCaprio i Scorsese, després de treballar en múltiples films nominats al Oscar i guanyadors a partir de ‘Gangs of New York de 2002, seguit de The Aviator de 2004, que va ser la primera actuació de DiCaprio nominada al Oscar amb Scorsese en la direcció, The Departed de 2006, Shutter Island de 2010, The Wolf of Wall Street de 2013 i el curtmetratge de 2015 The Audition.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada