Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 de maig del 2021

'Spider-Man: No Way Home'.


Hi ha el rumor de que el pròxim film de Sony Pictures, Spide-Man: No Way Home té importants implicacions per al MCU més gran. Tot i això, en una entrevista amb Variety, el president de Sony Pictures Motion Group, Sanford Panitch, a deixat entre veure de que el film també podria tenir implicacions encara més grans per al Sony Marvelverse.

Parlant sobre el pròxim film de la franquícia de Spider-Man, se li va preguntar a Panitch sobre la possibilitat de que Spider-Man finalment pugui conèixer a altres malvats que han existit en el univers dels films de Sony, inclosos Venom, Carnage i el pròxim Kraven del film Kraven the Hunter, recentment anunciat per Sony i amb l’actor protagonista inclòs.

“De fet, hi ha un pla”, va dir Panitch. “Crec que ara, potser, s’estigui tornant una mica més clar per a la gent cap ha on ens dirigim i crec que quan s’estreni No Way Home, es revelara encara més”.

Panitch va continuar parlant de que, si bé en el paper, Spider-Man: No Way Home representa l’últim film entre l’associació entre Marvel Studios de Disney i Sony, creu que sorgiran més oportunitats.

“El millor és que tenim una relació excel·lent amb Kevin”, va dir Panitch. “Hi ha una caixa de sorra increïble per a jugar. Volem que aquests films del MCU siguin absolutament grans, perquè això és genial per a nosaltres i els nostres personatges de Marvel, i crec que és el mateix per la seva banda. Però tenim una gran relació. Hi ha moltes oportunitats, crec, que succeiran”.

Els fans han estat esperant neguitosament a que Spider-Man pugui enfrontar-se a alguns dels seus malvats més icònics, a saber, Sinister Six, un dels grups de mitja dotzena de malvats més famosos de tots els còmics. Amb Sony aparentment construint lentament cap a que el grup es converteixi en una realitat, serà interessant veure si Spider-Man eventualment comença a aparèixer en films no relacionats amb el MCU.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada