Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de maig del 2021

'David & Jessica Oyelowo'.


Segons ens informen des de Deadline, l’actor, productor i director nominat al globus d’or David Oyelowo (Nightingale, Selma) i la seva esposa, actriu, escriptora i productora Jessica Oyelowo (Sleepy Hollow) han signat un acord de dos anys per a tractar amb Walt Disney Pictures per a futurs llargmetratges.

El matrimoni Oyelowo produiran els filsma través del seu segell Yoruba Saxon, i les informacions indiquen que els films podrien acabar en qualsevols de les diverses plataformes de Disney que posseeix l’estudi. El duo David/Jessica, es centra actualment en el contingut basat en valors, ja que la seva companyia de producció Yoruba Saxon cerca canviar la cultura i el color fora de les línies.

L’últim film de la productora és la pròxima aventura The Water Man, que també és el debut com a director de llargmetratge de David Oyelowo. Oyelowo protagonitza al costat de la seva esposa, Lonnie Chavis i Amiah Miller. El film segueix a un nen anomenat Gunner (Chavis), que empren una recerca per a salvar a la seva mare malalta (Dawson) cercant una figura mítica anomenada The Water Man, que es diu que posseeix el secret de la immortalitat. A través d’una noia local anomenada Jo (Miller), viatgen junts al remot bosc de Wild Horse. Tot i això, quan més s’endinsen, més estrany i perillós es torna el bosc. La seva única esperança de rescat és el pare de Gunner (Oyelowo), qui no s’aturarà davant res per a trobar-los i en el procés descobrirà qui és realment el seu fill.

Oyelowo va treballar per primer cop amb la divisió de films d’acció real de Disney el 2016, quan va protagonitzar Queen of Katwe de Mira Nair.

“Estem encantats de treballar amb David i Jessica Oyelowo, els quals aporten una consideració increïble, un conjunt de habilitats impressionant i ampli com a cineastes, i relacions profundes de la industria amb cada projecte que toquen. Vivim de primera mà les contribucions significatives de David a Queen of Katwe i hem admirat els films que Yoruba Saxon ha produït fins ara. Esperem col·laborar en la participació de noves històries amb l’equip de Yoruba Saxon”, va dir Sean Bailey, president de Walt Disney Studios Motion Picture Production”.

“La influència dels films de Disney en Jess i en mi, com a pares i fanàtics del cinema de tota la vida, no pot ser exagerada. Sean Bailey i Vanessa Morrison tenen un historial increïble en la elaboració de films d’alta qualitat i això és exactament el que esperem fer al costat d’ells i al Motion Picture Group a Disney. Realment estem gaudint de l’oportunitat de col·laborar amb la marca més icònica del entreteniment”, va dir Oyelowo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada