Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 de maig del 2021

'Last Night in Soho'.

Després de tenir ahir un petit avanç, avui s’ha publicat el primer tràiler de Last Night in Soho. El thriller psicològic està dirigit per Edgar Wright i s’estrenarà el 22 d’Octubre de 2021, després d’haver estat endarrerit dos vegades des de la seva estrena original l’any passat.

Com podeu veure a continuació en el tràiler, el film està protagonitzat per la guanyadora d’un Globus d’Or Anya Taylor Joy (The Queen’s Gambit) com a Sandy i Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace, Jojo Rabbit) com a Eloise. L’argument gira al voltant a “una jove apassionada pel disseny de moda, que misteriosament pot entrar en la dècada de 1960 on es troba amb el seu ídol, un enlluernant aspirant a cantant. Però el Londres dels seixanta no és el que sembla, i el temps sembla erosionar-se amb ombrívoles conseqüències...”

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

          


A Last Night in Soho, que està protagonitzada per Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace, Jojo Rabbit) com Eloise i Anya Taylor-Joy (The Witch, Glass, The New Mutants) com a Sandy també hi trobarem a l’actor nominat a un Emmy Matt Smith (The Crow, Doctor Who), Rita Tushingham, Terence Stamp, Jessie Mei Li, Michael Ajao, Synnøve Karlsen, Lisa McGrills, Margaret Nolan i Diana Rigg en el seu últim paper cinematogràfic. La veterana actriu va morir el Setembre de 2020 a l’edat de 82 anys.

El film Last Night in Soho de Focus Features i Working Title Films està dirigit per Edgar Wright a partir d’un guió que ha coescrit amb Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Wright descriu el projecte en la mateixa línia que Don’t Look Now i Repulsion de Roman Polanksi. Els productors són Nira Park, Tim Bevan, Eric Fellner i Wright. Focus Features i Universal Pictures International distribuiran el film en tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada