Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de maig del 2021

'Stay Frosty'.

Segons Deadline, Idris Elba protagonitzarà el film d’acció titulat Stay Frosty basat en el guió escrit per Tyler Marceca amb Sam Hargrave a la cadira de director. Aquesta notícia arriba després de que Warner Bros. guanyés una salvatge subhasta d’especulacions pagant més d’un $1M per el dret d’utilitzar el guió. Al costat de Elba i Hargrave, Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertainment produiran. 

A Stay Frosty, el protagonista està a la cerca d’un assassí després de sobreviure a un dispar en el cap. Han de detenir a la persona responsable del seu fallit intent d’assassinat i encara així arriba a temps per a passar l’estona amb el seu fill per Nadal. El guió pot descriure’s com un retrocés als films d’acció dels 80’s com Die Hard i Lethal Weapon gràcies al escenari nadalenc.

Elba està filmant actualment The Harder They Fall, un western dirigit per Jeymes Samuel. També protagonitzarà el pròxim film de Warner Bros. dirigit per James Gunn, The Suicide Squad, basat en els còmics de DC.

Abans de debutar com a director amb Extraction de Netflix, protagonitzat per Chris Hemsworth, Hargrave té una història respectable com a doble de risc i coordinador. Alguns dels seus crèdits inclouen els films de: Avengers: Endgame, Atomic Blonde, The Accountant i Suicide Squad. A principis de Març, MGM va tancar un tracte per a un paquet per a que Hargrave dirigeixi Combat Control, que estarà protagonitzat per Jake Gyllenhaal com el guanyador de la Medalla d’honor, John Chapman.

Marceca és conegut per la seva especificació The Disciple Program. El guió es va vendre a Universal i està programat per a que protagonitzi Mark Wahlberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada