Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 de maig del 2021

'Love, Víctor Season 2'.

Hulu ha publicat el tràiler de la segona temporada de Love, Víctor; el spin-off sorgit del film Love, Simon de Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, protagonitzat per Michael Cimino. Està previst que la segona temporada s’estreni el proper 11 de juny, just a temps per al mes del Orgull Gay d’aquest any.

El tràiler, que podeu veure a continuació, mostra les seqüeles del suspens del final de la primera temporada en la que Víctor finalment revela als seus pares que es gay. Destaca que Víctor guanya més confiança en si mateix mentre navega per la seva nova relació amb Benji, mentre tracte de bregar amb la reacció no tant acollidora de la seva mare davant la seva homosexualitat.

          

          


La primera temporada de Love, Víctor es centra en un nou estudiant de Creekwood High School en el seu propi viatge d’autodescobriment, enfrontant desafiaments a casa, adaptant-se a una nova ciutat i explorant la seva orientació sexual. Quan tot sembla massa, s’apropa a Simon per a que l’ajudi a navegar pels alts i baixos de l’escola de secundaria.

I en la segona temporada, troba a un Víctor recent sortit del armari entrant en el seu tercer any a Creekwood High. Però sortir porta nous desafiaments, ja que Víctor s’enfronta a una família que lluita amb la seva revelació, una ex novia desconsolada anomenada Mia i les dificultats de ser un atleta estrella obertament gay, tot mentre navega per l’emoció de la seva relació amb Benji.

La sèrie està protagonitzada per Michael Cimino com a Víctor Salazar, Rachel Hilson com a Mia Brooks, Anthony Turpel com a Felix Westen, Bebe Wood com a Lake Meriwether, Mason Gooding com a Andrew, Isabella Ferreira com a Pilar Salazar, Mateo Fernandez com a Adrian Salazar, James Martinez com a Armando Salazar, Ana Ortiz com a Isabel Salazari George Sear com a Benjamin “Benji” Campbell.

Love, Víctor ha estat creada i produïda per els guionistes del film original, Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, amb 20th Television servint com el estudi. Els productors executius són Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian i Adam Londy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada