Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de maig del 2021

'Perfect'.

Segons Deadline, l’estrella de Jojo Rabbit, Thomasin McKenzie, ha estat escollida oficialment per al paper principal en el pròxim film biogràfic dramàtic esportiu de Olivia Wilde titulat Perfect, centrat en la històrica victòria de la llegendària gimnasta Kerri Strug en els Joc Olímpics de 1996. El film estarà dirigit per Wilde a partir d’un guió escrit per Ronnie Sandahl (Borg vs. McEnroe). La producció començarà al Gener de 2022.

Això marca, el primer llargmetratge important de l’actriu neozelandesa de 20 anys, com a protagonista en solitari després de les seves interpretacions secundaries en l’aclamada dramatúrgia de Taika Waititi, Jojo Rabbit i True History of the Kelly Gang, de Justin Kurzel. Pròximament la podrem veure en el film de terror psicològic de Edgar Wright, Last Night in Soho, i en el nou thriller de M. Night Shyamalan, Old, que farà el seu debut a finals d’any.

Perfect explicarà la veritable història del inspirador viatge olímpic de Kerri Strug. L’any 1996, va formar part del equip de gimnàstica femení dels EE.UU, conegut com els Set Magnífics. Durant la rotació final contra l’equip rus, Strug va completar valentament el salt final tot i tenir el turmell greument lesionat degut a una mala caiguda en el seu primer intent. Degut a la seva perseverança i determinació, Strug havia guanyat la primera medalla d’or del equip de EE.UU. I va ser aclamada com una heroïna del esport nacional.

Basat en el llibre de Strug i John P. Lopez Landing On My Feet, A diary Of Dreams, el film serà estrenada mundialment per Searchlight Pictures, qui va adquirir els drets per $15M. Els productors executius són Wilde, Sandahl, Deepak Nayer, Marisa Clifford, Jeremy Baxter i Moss Barclay, amb Nick Bower de Riverstone Pictures i Thomas Benski de Pulse Films com a productor.

Degut al èxit del debut com a directora de Wilde, Booksmart l’any 2019, l’actriu convertida en directora segueix essent una de les cineastes més destacades de Hollywood. Recentment ha acabat la producció del seu segon llargmetratge com a directora, Don’t Worry Darling, que està protagonitzat per la nominada al Oscar Florence Pugh i Harry Styles. Wilde també està actualment adjunta per a dirigir un film sense títol de Spider-Man protagonitzada per dones per a Sony Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada