Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de maig del 2021

'Rogue Hostage'.

Vertical Entertainment ha publicat el tràiler oficial del pròxim film titulat Rogue Hostage, protagonitzat per Tyrese Gibson (The Fast Saga, Transformers franchise) i el nominat al Oscar John Malkovich (In the Line of Fire, Heart of Darkness, Billions). Escrit per Mickey Solis i dirigit per Jon Keeyes, el thriller d’acció arribarà als cinemes seleccionats i On Demand el pròxim 11 de Juny de 2021. A continuació podeu veure’n el tràier...

          

          

Rogue Hostage segueix un pare solter i ex marine Kyle Snowden (Gibson), que està lluitant per adaptar-se a la vida amb trastorn d’estrès posttraumàtic. En una parada de rutina per al seu treball en els Serveis de Protecció Infantil, Kyle es troba a si mateix i a un grup de clients innocents atrapats dintre de la botiga del seu padrastre durant una presa hostil per part del maníac militant Eagan Raize. Surgeixen detalls inquietants sobre la violenta venjança de Eagan contra el padrastre de kyle, el congressista Sam Nelson (Malkovich), que amenaça la vida de tots els que estan a dintre, inclòs el congressista i la filla petita de Kyle. En una carrera a contra rellotge, Kyle ha de lluitar contra els terroristes i els seus dimonis personals per assegurar la botiga i salvar-los a tots.

El film, escrit per Mickey Solis i dirigit per Jon Keeyes, també està protagonitzat per Michael Jai White, Christopher Backus, Luna Lauren Velez i Holly Taylor.

Rogue Hostage és una producció de Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman, Gibson i Keeyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada