Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 de maig del 2021

'Bones & All'.

Després de la recent incorporació del guanyador del Oscar Mark Rylance, des de Deadline ens informen de que el nominat al Globus d’Or, Michael Stuhlbarg, ha signat oficialment per a reunir-se amb el seu coprotagonista de Call Me by Your Name, Timothée Chalamet, i el director Luca Guadagnino, en el pròxim film de terror romàntic Bones & All. El projecte marca el primer film ambientat en Estats Units del aclamat cineasta Italià, que acaba de començar producció en el àrea dels tres estats de Ohio.

A més de Stuhlbarg, el projecte també reunirà a Guadagnino amb les estrelles de We Are Who We Are, Chloe Sevigny i Francesca Scorsese, així com l’actriu de Suspiria Jessica Harper. André Holland (Selma) i el director de Halloween David Gordon Green també han estat seleccionats per a unir-se al repartiment. Les sis noves incorporacions s’uniran als ja confirmats Chalamet i Taylor Russell (Escape Room), els quals encapçalen el repartiment del film com a Maren i Lee, respectivament.


Basat en la novel·la de 2015 de Camille DeAngelis, Bones & All es descriu com una història de terror romàntic sobre la maduresa, que es centra en una jove anomenada Maren Yearly mentre realitza un viatge per el país a la recerca del seu pare, a qui ella mai ha conegut abans. Espera que al trobar al seu pare finalment tindrà respostes a perquè sent la necessitat de matar i menjar-se a les persones que estima.

L’adaptació cinematogràfica veurà a Maren (Russell) coneixent a Lee (Chalamet), descrit com un vagabund intens i privat dels seus drets, mentre s’uneixen per a una odissea de mil milles que els durà a través de camins secundaris, passatges ocults i trampes de la Amèrica de Ronald Regan. Però tot i les seves millors intensions, tots els camins condueixen al seu aterrador passat i a una posició final que determinarà si el seu amor pot sobreviure al seu altre ego.

Bones & All està dirigit per Luca Guadagnino a partir d’un guió adaptat per Dave Kajganich. La producció està actualment en curs, però sense cap distribuïdor adjunt al projecte. L’adaptació cinematogràfica marca la segona col·laboració entre Chalamet i Guadagnino, els quals es reuneixen després de quatre anys des del aclamat drama romàntic sobre l’adolescència de 2017, Call Me by Your Name, que va projectar al actor de 25 anys al estrellat.

Aquest projecte és una producció de A Frenesy Film Company i Per Capita Productions, amb les companyies Italianes The Apartment Pictures, Enzio Ricci’s 3 Marys, Memo, Tender Stories, Adler, Elafood, Elafilm, Manila, Serfis i Wise finançant el film. Els productors són: Kajganich, Theresa Park de Capita, Marco Morabito de Frenesy, Francesco Melzi d’Eril i Gabriele Moratti de Memo, Lorenzo Mieli de The Apartment Pictures i Peter Spears de Cor Cordium. La producció executiva estarà a càrrec de Giovanni Corrado i Raffaella Viscardi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada