Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 de maig del 2021

'The Flash Season 7'.


The CW ha publicat una nova imatge promocional de The Flash Season 7, que pots veure a continuació, oferint-nos finalment el nostre primer cop d’ull oficial a l’estrella emergent Jordan Fisher (To All the Boys: P.S. I Still Love You) com a Bart Allen, també conegut com a Impulse amb el seu vestit de precisió còsmica. Això marca el segon debut a la televisió en forma de live-action del personatge de DC, diversos anys després des de que Kyle Gallner el va interpretar per primer cop al velocista a Smallville protagonitzat per Tom Welling.

La descripció oficial del personatge diu el següent: “Impulse és el futur fill de Barry Allen i Iris West-Allen, i Bart és l’adolescent més ràpid del planeta”. La descripció continua dient: “Degut a la inclinació de Bart pel comportament salvatgement impulsiu, Barry i Iris, atonits, estaran molt ocupats tractant de ensenyar-li a el seu nou fill a tenir paciència. Però és una tasca que hauran de complir per a que la seva família treballi junta i aturi a la més gran amenaça del Team Flash fins ara!

La setena temporada (que per a mi és una mica spoiler, ja que em vaig quedar en la tercera), comença amb Barry en la cerca de Iris, que queda atrapada en el Mirrorverse, mentre intenta aturar a Eva McCullorch. També s’ha confirmat que els membres del repartiment Tom Cavanagh i Carlos Valdés ja no tornaran a interpretar als seus respectius personatges com a Harrison Wells i Cisco en la vuitena temporada de la sèrie. Cavanagh i Valdés han estat habituals de la sèrie des de que va fer el seu debut l’any 2014.

La sèrie The Flash actualment està protagonitzada per Grant Gustrin com a Barry Allen/The Flash, Candice Patton com a Iris West, Danielle Panabaker com a Caitlin Snow, Carlos Valdés com a Cisco Ramon, Danielle Nicolet com a Cecile Horton amb Tom Cavanagh com el Dr. Harrison Wells i Jesse L. Martin com el detectiu Joe West.

Basada en els personatges de DC Comics, The Flash és de Bonanza Productions Inc. En associació amb Berlanti Productions i Warner Bros. Television, amb els productors executius Greg Berlanti, Sarah Schechter i Todd Helbing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada