Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’abril del 2021

'The Water Man'.

Amb menys d’un mes per a que el film s’estreni, RLJE Films ha publicat el primer tràiler i un nou cartell del debut com a director de David Oyelowo, The Water Man, que està programat per estrenar-se als cinemes de USA el pròxim 7 de Maig. L’avanç, explora la poderosa història familiar en el cor de l’aventura de fantasia, a continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Basat en el guió de la Black List de Emma Needell, el film mostra a Gunner emprendre una cerca per a salvar a la seva mare malalta mitjançant la cerca d’una figura mítica que posseeix el secret de la immortalitat, The Water Man. Després d’aconseguir l’ajuda d’una misteriosa noia local, Jo, viatgen junts al remot bosc de Wild Horse, però quan més s’aventuren, més estrany i perillós es torna el bosc. La seva única esperança de rescat és el pare de Gunner, qui no s’aturarà davant res per a trobar-los i en el procés descobrirà qui és realment el seu fill.

“En aquesta història, Gunner Boone, es trasllada a un petit poble rural de la gran ciutat, amb la seva mare i el seu pare amb l’esperança de que la seva mare malalta li vagi millor allà”, va escriure Oyelowo en un comunicat. “Desafortunadament, la seva mare empitjora. A través d’una noia local anomenada Jo, Gunner descobreix la llegenda local de “L’home del aigua” que es diu que viu en lo profund del bosc i té el do d’enganyar a la mort, Gunner i Jo es disposen a trobar-lo i així començar la seva aventura”.

The Water Man és una història sobre lo lluny que arribarà un jove heroic per a salvar a la seva mare. Es tracte d’amor sacrificat, esperança i superació de l’adversitat. Vaig créixer estimant els films familiars que tenen aventures, fantasia i perills, sense ser mai condescendents amb els seus joves protagonistes. Com a pare de quatre fills, vull compartir films amb els meus fills que els entretinguin i els preparin per als alts i baixos que s’albiren. Gaudeixo veure films amb ells que transporten a la nostre família a un món diferent i després ens deixen tenint converses significatives. M’encanten els films que fan això, així que em vaig proposar fer un film per a ells, altres famílies i, amb sort, el món sencer!

Al costat de Oyelowo, el repartiment del film inclou a Rosario Dawson (Luke Cage), Lonnie Chavis (This is Us), Amiah Miller (War for the Planet of the Apes), Alfred Molina (Spider-Man 2, Promising Young Woman) i Maria Bello (NCIS). El film està produït per Oyelowo, Carla Gardini (Delilah), Shivani Rawat (Wander Darkly) i Monica Levinson (nominada al Globus d’Or per Borat Subsequent Moviefilm, The Trial of The Chicago 7) i amb la producció executiva de Oprah Winfrey (The Color Purple), Darren M. Demetre (Lean on Pete), Connor Flanagan (Wander Darkly) i Needell.

The Water Man està programat per arribar als cinemes i PVOD el pròxim 7 de Maig i arribarà a Netflix internacionalment a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada