Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’abril del 2021

'West Side Story'.

Durant l’entrega de Premis de l’Acadèmia 2021, Steven Spielberg va estrenar el primer tràiler de la seva visió del musical West Side Story.

El drama és una nova adaptació del exitós musical de 1957 de Arthur Laurents, Leonard Bernstein i Stephen Sondheim. Un cop més, gira entorn a la vida amorosa de dos adolescents, Tony i María, que s’enamoren tot i estar afiliats a bandes rivals. Està protagonitzada per Rachel Zegler i Ansel Elgort (Baby Driver) en els papers principals. West Side Story s’estrenarà als cinemes el pròxim 10 de Desembre de 2021.

“Aquesta història no és sols un producte del seu temps, sinó que aquest temps ha tornat, i ha tornat amb una espècie de fúria social”, va dir Spielberg sobre el film que està ambientat en la ciutat de Nova York de la dècada de 1950. “Tenia moltes ganes d’explicar aquesta experiència porto-riquenya i novaiorquesa de simplement la migració a aquest país i la lluita per guanyar-se la vida, tenir fills i lluitar contra obstacles de xenofòbia i els prejudicis racials”.

El director Gustavo Dudamel és qui dirigeix la gravació de la versió cinematogràfica de la partitura original de Bernstein, mentre que el compositor i director nominal al Premi de l’Acadèmia David Newman (Anastasia) està component la nova música. La compositora guanyadora del premi Tony Jeanine Tesori (Fun Home i Thoroughly Modern Millie) va treballar amb els vocalistes. Finalment, Matt Sullivan (Beauty and the Beast) n’és el productor musical executiu per a l’estrena de 2021.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada