Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 d’abril del 2021

'Transformers'.


Abans de l’estrena del film In the Hights de Lin-Manuel Miranda, sembla ser que l’alumne de Hamilton, Anthony Ramos, ha trobat el seu pròxim gran projecte en forma del nou film de Transformers de Paramount Pictures. Des de Collider ens informen que Ramos ja ha entrat en les negociacions finals per al paper principal en el pròxim projecte del director Steven Caple Jr. Segons les informacions, l’actor de 29 anys interpretarà el paper d’un heroi amb defectes i vulnerable que ha comes errors en la seva vida i està neguitós per redimir-se amb l’ajuda de Optimus Prime.

A més l’estudi també està cercant contractar a la coprotagonista femenina al costat de Ramos. Aviat es realitzaran proves de pantalla i química amb Kiki Layne (The Old Guard) i l’estrella Dominique Fishback (Judas and the Balck Messiah), entre les actrius en llista per al paper de protagonista femenina. A tot això el dilluns teníem la notícia de que Angel Manuel Soto, havia signat per a dirigir aquest nou film.

Si bé per ara es desconeixen els detalls de l’argument del film, que està essent escrit per Marco Ramírez (The Twilight Zone, Orange is the New Black), les fonts informen que el projecte s’està desenvolupant com una història separada de la franquícia cinematogràfica principal del estudi que va començar l’any 2007. Donat que el film es troba en les primeres etapes del desenvolupament, amb Paramount comprometent-se amb el guió i a cegues amb el projecte, també es desconeix qui produirà el llargmetratge, tot i que es diu que Lorenzo Di Bonaventura, qui ha actuat com a productor en tots els films de Transformers fins ara, està involucrat d’alguna manera.  

El nou film marca l’últim projecte en desenvolupament de la icònica IP de Hasbro, i el passat mes d’Abril es va anunciar que el director de Toy Story 4, Josh Cooley, havia signat per a dirigir una preqüela animada ambientada completament en el planeta Cybertron, amb el títol provisional de Transformers One. El Gener passat es va anunciar de que Joby Harold (Army of the Dead) havia escrit el guió d’una seqüela de Bumblebee i el novembre es va veure Steven Caple Jr. de Creed II, signant per a dirigir. A més, l’escriptor del reboot de Scream, James Vanderbilt, ha escrit el guió d’un nou projecte que s’anomena Transformers: Beast Wars i el estudi ha programat un dels projectes per a la seva estrena el 24 de juny de 2022, tot i que per ara no està clar quins dels projectes.

Després de treballar durant anys a Sons of Anarchy de FX i Daredevil de Netflix, Ramírez va donar el salt com a guionista com a co-showrunner i co-creador de The Defenders, la sèrie d’equip de la plataforma de streaming que presenta als personatges de Marvel, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist.

Soto es va fer popular amb el seu drama adolescent Charm City Kings, que es va estrenar en el Sundance Film Festival l’any passat amb excel·lents crítiques per part dels crítics i va fer el seu debut a HBO Max el Octubre passat, i ara està llest per a dirigir el debut a live-action de Blue Beetle en el DCEU de Warner Bros.

La sèrie de films de Transformers de Paramount Pictures, va començar el 2007 amb Michael Bay dirigint el primer film protagonitzat per Shia LaBeouf i Megan Fox. Es va convertir en un èxit instantani de taquilla amb una recaptació mundial de $709.709.780. Degut al seu èxit, Bay va poder dirigir quatre seqüeles més amb LaBeouf com a protagonista a Revenge of the Fallen i Dark of Moon.

Tot i això, amb Age of Extinction de 2014, Mark Wahlberg va agafar el relleu de LaBeouf i també va protagonitzar The Last Knight. Els cinc films de Transformers, juntament amb la escissió de Bumblebee, protagonitzada per Hailee Steinfeld, dirigit per Travis Knight, van recaptar un total de $4.847.276.426.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada