Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’abril del 2021

'Naomi'.


Unes setmanes després d’escollir a l’actriu per al paper principal, la directora nominada al Oscar Ava DuVernay ha utilitzat Twitter per a compartir la primera fotografia des del set, de la pròxima adaptació de la sèrie Naomi de DC Comics, confirmant que la producció ha començat oficialment amb l’episodi pilot per a la The CW. Si l’episodi pilot aconsegueix una comanda a sèrie, aquesta serà la segona sèrie de DC de DuVernay amb Warner Bros. Television, després de que HBO va donar llum verda a la mini sèrie DMZ protagonitzada per Rosario Dawson l’any passat. Amb un cop d’ull de Kaci Walfall en el seu paper important a la televisió com a Naomi McDuffle. A continuació podeu veure el tuit amb la foto...

Això es produeix després de que es va anunciar recentment que l’altre projecte de DC de llarg desenvolupament de DuVernay, New Gods, ha estat cancel·lat per Warner Bros., de la mateixa manera que el spin-off de Aquaman, The Trench de James Wan.

La potencial sèrie estarà produïda per Warner Bros. Television i Array Filmworks de DuVernay, que actualment te un suculent acord general, i s’espera que sigui el primer pas en una expansió planificada de la xarxa del DC Comic-Verse, a mesura que avancen més enllà del llarg recorregut del Arrowverse, especialment perquè la seva sèrie principal recentment ha finalitzat el seu recorregut amb la vuitena i última temporada. També marcaria el primer drama de DC que no té a Greg Berlanti com a productor o creador, amb el prolífic productor actualment també acabant Black Lightning, tot i que s’està desenvolupant un spin-off i Supergirl, el qual el seu spin-off Superman & Lois s’estrenarà el mes de Febrer.


Basada en la sèrie de còmics de DC de Brian Michael Bendis i David F. Walker, el pilot es centra en el personatge principal en la seva adolescència mentre viatge des de la seva petita ciutat del nord est a les altures del multivers, però quan un esdeveniment sobrenatural sacseja la seva ciutat natal, ha de començar a descobrir els seus orígens, descobrint quelcom que desafiarà tot el que la gent creu sobre els superherois.

El pilot que està protagonitzat per Kaci Walfall (Army Wives, Power), qui ha estat escollida per a interpretar el paper de supehroïna Naomi. Al seu costat també hi trobarem a Alexander Wraith (Agents of S.H.I.E.L.D de Marvel), Cranston Johnson (Filthy Rich, P-Valley) i la recent nouvinguda Camila Moreno també han estat escollits com a actors habituals de la sèrie.

La descripció oficial dels personatges és la següent:

Naomi (Walfall): “Una estudiant de secundaria tranquil·la i segura de si mateixa, que és filla adoptiva d’uns pares afectuosos. Popular entre tots els nens de la seva ciutat militar, Naomi no té por d’abraçar al seu estudiant de AP, nerd amant dels còmics. Després de que un esdeveniment sobrenatural du al descobriment dels seus poders interns, Naomi persegueix el seu destí ocult”.

Dee (Wraith): “L’amo d’un saló de tatuatges local. Quan un esdeveniment estrany deixa la ciutat en un caos, Dee insinua que sap més del que està disposat a explicar”.

Zumbado (Johnson): “El misteriós propietari d’un lot de automòbils de segona mà local. Havent escoltat rumors preocupants sobre el seu passat, Naomi intenta activament evitar-lo, però una trobada tensa la deixa commocionada i curiosa”.

Lourdes (Moreno): “Una dona jove amb un sentit del humor sarcàstic que treballa en una botiga de col·leccionables vintage. Està enamorada no corresposta de Naomi i comparteix la seva obsessió amb els còmics clàssics. També està feliç d’unir-se als plans de Naomi”.

La potencial sèrie està escrita i produïda per la directora de Selma, Ava DuVernay i l’alumne de Arrow, Jill Blankenship. Està coproduïda per Warner Bros. Television i Array Filmworks de DuVernay, que actualment té un acord general amb Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada