Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 d’abril del 2021

'Indiana Jones 5'.


Després de signar l’any passat per a convertir-se en el nou Grindelwald de Fantastic Beasts 3, Mads Mikkelsen s’ha assegurat un altre projecte d’alt perfil en el film de Indiana Jones 5, que du molt de temps en desenvolupament a Lucasfilm. Segons Deadline, l’aclamat actor danès ha estat escollit per a protagonitzar al costat de l’estrella de la franquícia Harrison Ford i recentment va afegir a la protagonista femenina, Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) per a l’última entrega dirigit per James Mangold. Encara es manté en secret més detalls sobre el seu personatge, però la producció segurament comenci aquest estiu.

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de Raiders of the Lost Ark, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

L’any passat, es va anunciar que Steven Spielberg, qui havia dirigit tots els films anteriors, havia sortit del projecte com a director però que continuaria com a productor. Poc després, el nominat al Oscar James Mangold (Logan) va estar escollit com a nou director. També coescriu el guió juntament amb els seus col·laboradors de Ford v Ferrari, Jez i John-Henry Butterworth.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Indiana Jones 5 arribarà als cinemes el pròxim 29 de Juliol de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada