Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’abril del 2021

'The Tomorrow War'.

Amazon Studios ha estrenat el primer avanç del pròxim film d’acció de ciència-ficció de Chris McKay, The Tomorrow War, protagonitzat per Chris Pratt, alumne del MCU i protagonista també de Jurassic World. El vídeo ens mostra el nostre primer cop d’ull a les seqüencies plenes d’acció del film, que involucren al personatge de Pratt mentre guia a un grup de soldats cap al futur per a salvar al món dels extraterrestres. També està protagonitzat per J.K. Simons i la nominada al Emmy Yvonne Strahovski, el film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 02 de Juliol, exclusivament a Amazon Prime Video.

The Tomorrow War s’havia d’estrenar als cinemes el passat 25 de Desembre, tot i que degut a la pandèmia en curs es va endarrerir i es va programar per aquest any. Això marca l’última associació entre Paramount i Amazon, després de que el servei de streaming hagués obtingut prèviament els drets de Without Remorse de Tom Clancy del estudi, que estarà disponible per al servei de streaming aquest divendres 30 d’Abril.

          

          

A The Tomorrow War, quan la humanitat perd en una invasió alienígena, els científics desenvolupen una manera de combatre la invasió creant una manera de reclutar soldats del passat per combatre la guerra. La pel·lícula seguirà a un home reclutat per lluitar en una futura guerra, on el destí de la humanitat es basa en la seva capacitat per afrontar el seu passat.

El film protagonitzat per Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) i el guanyador d’un Oscar J.K. Simons (Whiplash), al costat del nominat a un Emmy Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale), Betty Gilpin (Glow). El càsting també comptarà amb Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel (Falling Skies), Alan Trong (Alita: Battle Angel), i els nouvinguts Chibuikem Uche i Alexis Louder (Focus Features’ Harriet).

El film està dirigit per el guanyador d’un Emmy Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie), a partir d’un guió escrit per Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Els productors executius són Pratt i David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, David S. Goyer, Jules Daly i Adam Kolbrenner seran productors. Matt Grimm serà qui supervisi per Skydance. Skydance finançarà el projecte amb Paramount com a distribuïdora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada