Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 d’abril del 2021

'Cat on a Hot Tin Roof'.


Mentre ell i l’estrella Will Smith (Suicide Squad, I Am Legend, Bad Boys Saga, Men in Black, The Pursuit Happyness) estan treballant actualment a la cerca d’un nou lloc de filmació per al drama Emancipation, el director Antoine Fuqua manté la seva agenda plena ja que s’ha inscrit per a dirigir i produir una adaptació cinematogràfica del la guanyadora del Premi Pulitzer Cat on a Hot Tin Roof, segons Variety.

“Adaptar una producció tant històrica a la pantalla és un honor que m’emociona tenir al costat de Stephen i Alia”, va dir Fuqua en un comunicat. “Han demostrat el seu compromís amb el projecte amb dues representacions exitoses a Broadway i el West End i saben el que es necessita per a traduir aquest drama icònic del teatre al cinema”.

La icònica obra de Tennessee Williams, que es va estrenar per primer cop l’any 1955 i es basa en el conte “Three Players of a Summer Game”, es desenvolupa en el delta del Mississippi, en la plantació de Big Daddy Pollitt, un adinerat magnat del cotó, i explora les relacions entre la seva família, principalment entre el seu fill Brick i Maggie la “gata”, la esposa de Brick, i temes de cobdícia, família, mort i repressió sexual.

L’obra de Broadway va tenir un renaixement l’any 2008 que va fer història com la primera producció totalment afroamericana, es va esgotar durant 19 setmanes seguides i va ser l’obra de més gran recaptació d’aquella temporada. Els productors Stephen C. Byrd i Alia Jones-Harvey es van associar amb Fuqua per a desenvolupar la seva visió de l’obra, així com “noves històries i unir-les per a dur la producció a la gran pantalla”.

“Ens vam proposar produir un treball innovador i d’alt calibre tant a Broadway com en el West End de Londres amb obres icòniques, i ara esperem replicar això amb Cat on a Hot Tin Roof com a film”, van dir Byrd i Jones-Harvey en un comunicat. “Estem encantats de poder donar vida a aquesta obra clàssica de Tennessee Williams un cop més en una nova versió amb l’aclamat Antoine Fuqua al capdavant”.

Fuqua està llest per a produir el film a través de la seva productora Fuqua Films al costat de Byrd i Jones-Harvey a través de la seva productora Front Row Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada