Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 d’abril del 2021

'Demonic'.

Seguidament després de que el cineasta sud-africà revelés que havia començat a desenvolupar una seqüela del seu film de ciència-ficció District 9 de 2009, IFC Midnight ha anunciat que ha adquirit els drets del pròxim film de terror de Neill Blomkamp, Demonic. Des de Deadline.

El film, escrit i dirigit per Bolmkamp, es centra en una jove que desferma terribles dimonis quan les forces sobrenaturals en l’arrel d’una escletxa de dècades entre mare i filla es revelen sense pietat. El projecte marca la primera incursió de Blomkamp en el gènere de terror, amb el cinquè film de la franquícia principal Alien, que du molt de temps en desenvolupament, llangueix en el llim del desenvolupament mentre 20th Century i Disney continuen determinant el camí a seguir per a la sèrie de ciència-ficció.

“Neill Blomkamp va irrompre en l’escena cinematogràfica amb District 9 i deixant la seva empremta al crear films que desafien i alteren el gènere”, va dir Arianna Bocco, presidenta de IFC Films, en un comunicat. “És emocionant treballar junts en aquesta nova visió tant esperada i submergir-nos en un altre món terriblement semblant al nostre”.

El repartiment del film està compost per prometedors com Carly Pope (Elysium), Chris William Martin (The Age of Adaline, Aliens vs. Predator: Requiem, The Vampire Diaries) i Michael Rogers (Siren, The Blacklist).

“IFC Midnight és una marca ideal per a que la primera incursió de Neill en el terror sobrenatural s’estreni als cinemes i en altres mitjans, i estem molt segurs del treball que faran Arianna i el seu equip”, va dir el president i director executiu de AGC Studios, Stuart Ford en un comunicat.

Demonic està produïda per Neill i Mike Blomkamp a través de STABLITI Studios, Ford de AGC i Linda McDonough amb Miguel Palos Jr. de AGC, Alastair Burlingham, Charlie Dombek, Viktor Muller i Steven St. Arnaud com a productors executius. IFC Midnight ha programat el film per al 20 d’Agost. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada