Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 d’abril del 2021

'Killers of The Flower Moon'.

A mesura que la tant esperada adaptació de la icònica novel·la de David Grann continua preparant-se per entrar en producció a finals d’aquest any, el repartiment de Killers of the Flower Moon de Martin Scorsese continua expandint-se amb Tatanka Means (I Know this Much is True), Michael Abbott Jr. (The Dark and The Wicked), Pat Healy (The Pale Door) i Scott Shepherd (Bridge of Spies) han signat per a protagonitzar, segons Deadline.

Means interpretarà a John Wrem, Abbott Jr. com a Frank Smith i Healy com a John Burgers, agents federals que estan treballant amb Tom White de Jesse Plemons (i’m thinking of ending things), per a investigar els assassinats en la nació de Osage, mentre que Shepherd interpretarà a Bryan Bukhart, germà de Ernest de Leonardo DiCaprio.

El grup s’uneix a un impressionant repartiment que està encapçalat per Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood), Robert De Niro (The Irishman), Lily Gladstone (First Cow), Tantoo Cardinal (Wind River), Cara Jade Myers (This Is Us), JaNae Collins (Fukry), Jillian Dion (Legion), William Belleau (The Twilight Saga: Eclipse), Louis Cancelmi (The Irishman), Jason Isabell i Sturgill Simpson (The Hunt).

Basat en la novel·la del mateix nom de David Grann, el film seguirà la investigació dels terribles assassinats dels rics de Osage en el comptat de Osage, Oklahoma, en la dècada dels anys 1920, poc després de que es descobrís petroli en les seves terres. El FBI, encara al començament de la seva creació, va fer-se càrrec del cas i va descobrir un terrible secret darrera de la gresca.

Killers of the Flower Moon, estarà dirigit per Martin Scorsese i amb un guió escrit per Eric Roth (A Star is Born), està produïda per Imperative Entertaiment, qui va adquirir els drets de la novel·la per $5M, així com Scorsese, Appian Way Productions i Sikelia Productions.

Killers of the Flower Moon marcarà les setena col·laboració entre DiCaprio i Scorsese, després de treballar en múltiples films nominats al Oscar i guanyadors a partir de ‘Gangs of New York de 2002, seguit de The Aviator de 2004, que va ser la primera actuació de DiCaprio nominada al Oscar amb Scorsese en la direcció, The Departed de 2006, Shutter Island de 2010, The Wolf of Wall Street de 2013 i el curtmetratge de 2015 The Audition.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada