Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’abril del 2021

'Powerpuff'.

La directora Maggie Kiler ha utilitzat Instagram per a confirmar que la producció de la pròxima adaptació a live-action per a The CW de The Powerpuff Girls de Cartoon Network, ha començat oficialment. El desenvolupament del projecte es va anunciar per primer cop l’any passat i va rebre una ordre d’un episodi pilot oficial el mes de Febrer.

A més, les primeres fotografies darrera de les càmeres des del set de l’episodi de Powerpuff han sorgit en línia (a través de TMZ), oferint-nos el nostre primer cop d’ull al trio protagonista amb els seus vestits característics de colors coordinats, així com la casa dels dibuixos animats del projecte. A continuació podeu veure’n les fotos i el logotip oficial de la sèrie...

La sèrie live-action veu al trio protagonista, com a joves de 20 anys desil·lusionats que es senten ressentits d’haver passat tota la infància lluitant contra el crim i lluitant per reunir-se ja que el món els necessita més que mai.

La sèrie de Powerpuff està protagonitzada per les ex alumes de S.H.I.E.L.D., Chloe Bennet i Dove Cameron, al costat de Yana Perrault, les quals interpreten els papers de Blossom, Bubbles i Buttercup, respectivament. A elles se’ls uneix Donald Faison (Scrubs) com el professor Drake Utonium i Nicholas Podany (Hart of Dixie) com el fill de Mojo Jojo.

Escrita i produïda per Heather Regnier (iZombie) i Diablo Cody (Jennifer’s Body), el projecte està produït per Greg Berlanti (Arrowverse), Sarah Schechter i David Madden a través de Berlanti Productions amb Warner Bros. Television preparada per a produir el projecte. Maggie Kiler n’és la directora del pilot.

The Powerpuff Girls va ser creada per Craig McCracken i va fer el seu debut l’any 1998, centrant-se en el professor Utonium ja que, en un intent de crear la nena perfecta, acaba creant al trio protagonista Blossom, Bubbles i Buttercup a partir de la combinació de sucre, especies i tot lo bo i el misteriós Chemical X. La sèrie va rebre bones critiques en el transcurs de les seves sis temporades i finalment va estrenar un film l’any 2002, que va ser un modest èxit de critica i comercial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada