Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de juny del 2021

'Andor'.



Robert Emms està preparat per a protagonitzar, ja que des de Deadline ens informen de que l’actor s’ha unit al repartiment del pròxim spin-off de Rogue One: A Star Wars Story, Andor.

L’actor, és més conegut pels seus papers a Chernobyl i His Dark Materials de HBO, s’unirà al repartiment que ja compte amb Diego Luna, Adria Arjona, Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard, Fiona Shaw i Kyle Soller.

La sèrie de 12 episodis es desenvolupa cinc anys abans dels esdeveniments de Rogue One i es descriu com un “thriller d’espies tens i emocionant”.

El repartiment de la sèrie comptarà amb els retorns de Luna, Genevieve O’Reilly, Denise Gough, Stellan Skarsgård, Kyle Soller i Adria Arjona, i s’espera que Alan Tudyk torni com l’androide company de Cassian, K-2SO. Si bé els detalls dels personatges de Gough i Arjona es mantenen en secret, O’Reilly està llesta per a tornar a interpretar el seu paper de Senadora de la República i cofundadora i líder de l’aliança Rebel Mon Mothma, després de aparèixer per primer cop a Star Wars: Episode III- Revenge of the Sith en un paper on no té diàleg i després un suport més prominent a Rogue One. També va ser interpretada per O’Reilly a Star Wars Rebels i com a Kath Soucie a Star Wars: The Clone Wars.

Tony Gilroy, n’és productor executiu de Andor, qui anteriorment va dirigir els reshoots per a Rogue One. Originalment s’esperava que Gilroy dirigís tres episodis, però es va veure obligat a cedir el lloc a Toby Haynes (Black Mirror), degut a problemes per viatjar degut a la pandèmia. Tot i això, seguirà com a showrunner i productor executiu de la sèrie.

A Rogue One, un grup de superherois improbables s’uneixen en una missió per robar els plànols de la Estrella de la Mort, l’arma de destrucció definitiva del Imperi. Aquest esdeveniment clau en la línia del temps de Star Wars reuneix a persones comuns que escullen fer coses extraordinàries, i al fer-ho, es converteixen en part d’alguna cosa més gran que ells mateixos.

Luna va protagonitzar al costat de Felicity Jones en el film amb Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Riz Ahmed, a més de Forest Whitaker i Ben Mendelsohn. Queda per veure si algun d’aquests personatges apareixerà a la sèrie.

Andor, s’estrenarà en algun moment del 2022 a Disney+, per ara no hi ha data concreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada