Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de juny del 2021

'Resident Evil Series'.


Durant la Netflix Geeked Week d’ahir, Netflix finalment ha anunciat el repartiment principal de la seva pròxima adaptació a sèrie live-action de Resident Evil, basada en la popular franquícia de videojocs de Capcom. Lance Reddick (John Wick), Ella Balinska (Charlie’s Angels), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina), Tamara Smart (A Babysitter’s Guide to Monster Hunting), Siena Agudong (No Good Nick) i Paola Nuñez (Bad Boys for Life) han estat seleccionats oficialment per a protagonitzar la nova sèrie de terror en el servei de streaming.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre els personatges femenins del repartiment, però s’ha confirmat que Reddick ha signat per a interpretar al malvat cap de Umbrella Corporation, Albert Wesker, qui anteriorment va ser interpretat per Jason O’Mara i Shawn Roberts en els films de Resident Evil live-action protagonitzades per Milla Jovovich.


La sèrie live-action de Netflix Resident Evil va rebre llum verda l’any passat, per a una comanda de 8 episodis d’una hora de duració. El projecte prové del productor executiu de Supernatural, Andrew Dabb, qui en serà el guionista, el productor executiu i showrunner. La sèrie també serà escrita i produïda per Mary Leah Sutton, amb Robert Kulzer i Oliver Berben de Constantin Film com a productors executius. Constantin Film, l’estudi darrera de l’exitosa franquícia cinematogràfica, serà l’estudi del projecte amb el director executiu Martin Moszkowicz també com a productor.

Segons les informacions, la sèrie s’establirà entre dues línies de temps amb el mateix protagonista. El primer seguirà a un parell de germanes de catorze anys que s’acaben de mudar a New Raccoon City. Molt aviat, Jade i Billie Wesker descobriran que hi ha quelcom més a la ciutat del que sembla. Inclús el seu pare està amagant alguns secrets obscurs i perillosos. Mentre Tant, la segona línia de temps seguirà a Jade en els seus 30 anys. En un futur en el que el Virus T ha infectat a moltes persones i animals, ella té que fer el que sigui necessari per a sobreviure mentre els fantasmes del passat encara la persegueixen.

Abans de que la sèrie live-action Resident Evil entri en producció, una sèrie anime original titulada Resident Evil: Infinite Darkness farà el seu debut el pròxim mes a Netflix, que es centrarà en els personatges preferits dels fans Leon S. Kennedy i Claire Redfield.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada