Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de juny del 2021

'Turner & Hooch Series'.

Disney+ ha publicat el tràiler del reboot oficial de Turner & Hooch, la seva pròxima adaptació a sèrie de la comèdia de policies amics de Tom Hanks de 1989 del mateix nom, protagonitzada per Josh Peck (Drake & Josh). El tràiler presenta a un jove algutzir dels Estats Units addicte al treball que inesperadament hereta un mastí francès anomenat Hooch del seu difunt pare. També destaca les pallassades divertides i caòtiques de Hooch que tornaran boig al seu nou amo, especialment quan d’alguna forma alterarà tots els casos de Scott. Tot i això, al igual que el seu pare, Hooch podria ser el soci que necessita des del principi. La sèrie farà el seu debut el pròxim 21 de Juliol.

Quan un U.S. Marshall dels Estats Units ambiciós i ben vestit hereta un gran gos rebel, aviat es dona compte de que el gos que no volia pot ser el company que necessita. Turner & Hooch està protagonitzada per Josh Peck com Scott Turner Jr., el fill del personatge de Tom Hanks del film original. Al seu costat com a protagonista principal estan els cinc mastí francesos, que interpreten el paper del nou gos bavallós i adorable de Scott, Hooch, que també du el nom del mastí original del seu pare.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


La sèrie també està protagonitzada per Carra Patterson com a Jessica Baxter, la valent i intel·ligent companya de Scott; Brandon Jay McLaren (Graceland) com a Xavier Wilson, un marine genial i enigmàtic convertit en U.S. Marshall; Anthony Ruivivar (Third Watch) com el Cap James Mendez, el Cap de Scott amb una debilitat secreta pel nou gos de Scott, Hooch; Lyndsy Fonseca (Kick-Ass) com a Laura Turner, la dolça germana de Scott, amant dels animals; Jeremy Maguire (Modern Family) com a Matthew Garland, el fill amant dels gossos de Laura i Vanessa Lengies (Glee) com a Erica Mouniere, la peculiar directora del programa d’ensinistrament de gossos dels algutzirs de EE.UU. També comptarà amb Becca Tobin (Glee) i Reginald VelJohnson (Die Hard) pels appers recurrents de Brooke i l’alcalde David Sutton.

El reboot de Turner & Hooch està escrit, creat i produït per Matt Nix. Els productor executius són Michael Horowitz, Robert Duncan McNeill, Mary Viola, Josh Levy i McG, qui també ha dirigit el primer episodi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada