Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de juny del 2021

'Jurassic World: Dominion'.


Universal Pictures i Amblin Entertainment han revelat el primer avanç del tant esperat film Jurassic World: Dominion, de Colin Trevorrow, i continua promocionant el seu pròxim avanç especial extens de 5 minuts que mostrarà exclusivament en les projeccions IMAX de F9, a partir d’aquest divendres 25 de Juny. L’avanç de 15 segons es desenvolupa fa uns 65 milions d’anys, durant el període del Cretàcic. Ens dona una idea d’una sèrie de dinosaures que mai han aparegut en la franquícia de Jurassic.

“Com a part de la nostre celebració donant la benvinguda als espectadors als cinemes aquest estiu, no vam poder pensar en una manera més perfecta de dir ‘gràcies’ als centenars de milions de fans de Jurassic i Fast en tot el món”, va dir el president de Domestic Theatrical Distribution per a Universal Pictures, Jim Orr en un comunicat. “Aquest primer cop d’ull a Jurassic World: Dominion que han creat Colin i el seu equip no s’assembla a res que hagis vist. Encara millor, simplement no hi ha un lloc més perfecte per experimentar Dominion Preview i F9 que en una gran pantalla IMAX. Aquesta és realment la millor experiència per als fans del cinema”.

L’avanç especial de Jurassic World: Dominion té com a objectiu brindar al públic una idea del emocionant espectacle del film destinant a les grans pantalles i envoltants. S’estableix com un pròleg de la narrativa del pròxim film, on explica la història del origen de com l’ADN d’un dinosaure va arribar per primer cop a ser transportat per el mític mosquit. També promet revelar escenes al·lucinants i sorpreses accelerades.

A continuació podeu veure l’avanç estes...  

          

“Des de que era nen, volia veure dinosaures en el seu habitat natural”, va dir Trevorrow. “Potser hagi tradat algunes dècades, però amb una mica d’ajuda de ILM, Universal i Amblin, finalment ha succeït. Això el cop d’ull previ és sols una ullada del film que hem realitzat. És una celebració èpica de tot el que van crear Steven Spielberg i Michael Crichton, i no puc esperar per a compartir-ho amb el món el pròxim estiu”.

Va afegir: “Aquesta seqüencia es va realitzar per a ser visualitzada en pantalla el més gran possible. Afortunadament, els cinemes IMAX han tornat i en tot el món tornem als cinemes perquè els films ens apropen més”, va dir Trevorrow. “Crec que necessitem aquesta experiència compartida en aquest moment...potser més del que mai hem tingut”.

Aquesta tercera entrega estarà protagonitzada pels membres del càsting principal de la primera i segona entrega, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniela Pineda, Justice Smith i BD Wong. També veurà el retorn de les estrelles dels films originals de Jurassic Park, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum i Campbell Scott. La tercera entrega també presentarà a nous personatges interpretats per Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Dichen Lachman, Scott Haze i Isabella Sermon.

Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), s’ha unit al equip de Jurassic per primer cop, qui ha creat el guió de Jurassic World: Dominion amb Trevorrow. Han Treballat a partir de la història de Derek Connolly i Trevorrow, els quals van escriure junts Jurassic World i Jurassic World: Fallen Kingdom.

Jurassic World: Dominion, té fixada la data d’estrena per al pròxim 10 de Juny de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada