Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de juny del 2021

'Unknown Series'.


Segons informació recent de Deadline, TNT estaria desenvolupant un nou drama d’una hora basat en el film de 2011 de Liam Neeson, Unknown.

El film, que va estar dirigit per Jaume Collet-Serra i produït per Dark Castle Entertainment, presentava al personatge de Neeson, Martin Harris, que va perdre la memòria després d’un accident automobilístic i en despertar descobreix que la seva identitat havia estat suplantada, i un misteriós grup d’assassins anaven darrera seu.

Collet-Serra també s’encarregarà de dirigir i produir la sèrie, però la sèrie no comptarà amb el personatge de Neeson. En canvi, continuarà després dels esdeveniments del film i seguirà a un nou personatge principal que es llançarà a la seva pròpia aventura al·lucinant plena de girs i tombs. Sean Finegan (free Fall) escriurà el pilot i també en serà productor executiu.

Karl Gajdusek (Stranger Things) i Speed Weed (Arrow) actuaran com a productors executius i showrunner. Ethan Erwin, Alex Mac i Hal Sadoff de Dark Castle Entertainment també estan adjunts com a productors executius, al costat de Erik Olsen (The Dirt) i Neeson (Schindler’s List, Taken films).

Neeson el podem veure actualment en el htriller dramàtic d’aventures The Ice Road, escrit i dirigit per Jonathan Hensleigh i en el servei de streaming de Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada