Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de juny del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


El repartiment de John Wick: Chapter 4 continua expandint-se, a mesura que l’estrella Keanu Reeves obté el seu repartiment de suport.

Donnie Yen (Ip Man saga) és l’última estrella en incorporar-se al repartiment de John Wick: Chapter 4 de lionsgate. El veterà actor s’ha convertit en el preferit dels fans gràcies als seus papers a xXx: Return of Xander Cage, Rogue One: A Star Wars Story i Ip Man. En el pròxim film d’acció, Yen interpretarà a un vell amic de John Wick que “comparteix la seva mateixa història i molts dels mateixos enemics”.

“Tenim molta sort de que Donnie Yen s’uneixi a la franquícia”, va dir el director Chad Stahelski a Deadline. “Tinc moltes ganes de treballar amb ell en aquest nou i emocionant lloc”. Stahelski tornarà a dirigir la pròxima entrega a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i Stahelski amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius. Iwanyk li va dir a Deadline que Yen “aportarà una energia vibrant i poderosa a la franquícia. Estàvem decidits a incorporar-lo a John Wick: Chapter 4 i estem encantats de tenir l’oportunitat de tenir un talent tant important per a col·laborar amb Keanu”.

No hi ha detalls del argument sobre John Wick: Chapter 4. El projecte començarà producció aquest estiu rodant en les localitzacions de França, Alemanya i Japó. El film s’estrenarà el pròxim 27 de Maig de 2022. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada