Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de juny del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


El repartiment de John Wick: Chapter 4 continua creixent, ja que Collider ens informa que recentment l’estrella de It, Bill Skarsgård (It films, The Devil All the Time, Castle Rock) s’unirà al repartiment.

Segons les informacions, actualment es desconeix el paper de Skarsgård en el film, però s’unirà a un repartiment que està començant a estar farcit d’estrelles. L’actor s’uneix als ja confirmats Keanu Reeves, Donnie Yen, Shamier Anderson, Rina Sawayama, en el molt esperat quart film de la franquícia de John Wick.

El director Chad Stahelski torna a repetir en la direcció a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i el propi Stahelski, amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius.

No s’han publicat detalls del argument de John Wick: Chapter 4. El projecte començarà producció aquest estiu rodant en localitzacions de França, Alemanya i Japó. El film s’estrenarà el pròxim 27 de Maig de 2022.

Els pròxims projectes de Bill Skarsgård també inclouen: la sèrie de Netflix Clark, basada en la història real darrera del gàngster més destacat de Suecia, Clark Oloffson, el qual els seus depravats crims van donar lloc al terme “síndrome de Estocolm”, així com el film d’aventures Emperor, el drama criminal de Charlie McDowell Gilded Rage i l’adaptació de la guerra The Things They Carried. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada